2777
2789

فکر کردم انقباض دارم رفتم بیمارستان با دوتا انگشتش کرد تا ته که ببینه دهانه رحمم باز نشده باشه بعد اون تکرر ادرار گرفتم نکنه نخم باز بشه واژنمم درد میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرکلاژ بودی شما

آره ولی این مسیله نداشتم با توجه به اطلاعاتم میگم بخیه سرکلاژ به این راحتی باز نمیشه معمولا هم شخص سرکلاژی رو معاینه نمیکنن من خودم مامام

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍

سلام عزیزم گروه سرکلاژ خواستی درخواست دوستی بده ❤ اونجا اکثرا سرکلاژن راهنماییت میکنن

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.