2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا عزیز دلم من مجردم نمی دونم چی بگم آخه تجربه ندارم اما یه عمه مجرد دارم پیش ما زندگی می‌کنه با م ...

اره ماهم رابطمون بد نبود خود مادره بین بچه ها اختلاف انداخت 

خدایا شکرت 

ببین عزیزم من بامادرشوهرم تو ی ساختمونیم ۴ ساله اینجام

تو این ۴ سال شاید ۲ یا ۳ بار مادرشوهرم خودش اومده بالا خونمون بقیش رو شام دعوت کردم اومده.

ولی من ۲ شب درمیون با همسرم بعد شام رفتم سر زدم

منم اصلا خودم شام ناهار نرفتم بمونم همیشه با دعوت رفتم ولی سر میزنم گاهی

الانم جمع کردم ایشالا داریم میریم از اینجا 

خداروشکر تو این مدت هیچ ناراحتی و بی احترامی پیش نیومد

شما هم رو این قضیه حساس نباش بالاخره اونا بزرگترن ما باید سربزنیم

خوش اومدی تو دلی مامان😍❤
منم خیلی هوای مادرشوهرمو داشتم سر دختراش پشت منو خالی کرد البته درسته اونا دختراشن اما منم کم از دخت ...

دقیقادرکت میکنم،مادرشوھرمنم اگہ بہ حال خودش بزارنش خوبہ،مہربونہ،اوایل پیش یکی ازاقوامنگفتہ بودعروسم خوبہ زورم بہ دخترام نمیرسہ،ولی متاسفانہ خواھرشوھرام  فک میکنن میخام جای اوناروبگیرم بخصوص یک خواھرشوھرم کہ ھم سن۔منہ وحرفشم فوق العادہ روبقیہ تاثیردارہ،درصورتی کہ من سرم تولاک خودمہ وازاین حرفاخوابم میبرہ،متاسفم برای سطح فکرشون

وخدایی که بشددددت کافیست❣
منم خیلی هوای مادرشوهرمو داشتم سر دختراش پشت منو خالی کرد البته درسته اونا دختراشن اما منم کم از دخت ...

طبیعیه که طرف دخترش بگیره. اما شوهرت باید اولویت اولش تو باشی البته تو هم باید همینجور باشی

ببین عزیزم من بامادرشوهرم تو ی ساختمونیم ۴ ساله اینجام تو این ۴ سال شاید ۲ یا ۳ بار مادرشوهرم خودش ...

اخه فقط پیش ما نمیاد میره طبقه چهارم به برادرشوهر کوچیکم سر میزنه یا بهشون زنگ میزنه یا میره طبقه سوم به خواهرشوهرم سر میزنه فک کن از جلو خونه من رد میشه در منو نمیزنه این منو ناراحت میکنه 

خدایا شکرت 
دقیقادرکت میکنم،مادرشوھرمنم اگہ بہ حال خودش بزارنش خوبہ،مہربونہ،اوایل پیش یکی ازاقوامنگفتہ بودعروسم ...

افرین اینا هم دقیق نسبت به من همین حسو داشتن 

خدایا شکرت 
اخه فقط پیش ما نمیاد میره طبقه چهارم به برادرشوهر کوچیکم سر میزنه یا بهشون زنگ میزنه یا میره طبقه سو ...

نمیدونم ولی اگه موقتی اونجایین سعی کن اصلا ناراحتی پیش نیاد خاطره ی بد نمونه 

این بهترین کاره

خوش اومدی تو دلی مامان😍❤
طبیعیه که طرف دخترش بگیره. اما شوهرت باید اولویت اولش تو باشی البته تو هم باید همینجور باشی

اره گرفت هم طرف اونا رو شوهرم که خیلی خوبه اگر نبود من یه لحظه توی این شهر نمی موندم 

خدایا شکرت 
نمیدونم ولی اگه موقتی اونجایین سعی کن اصلا ناراحتی پیش نیاد خاطره ی بد نمونه  این بهترین کاره

خوشبحالت که داری میری از اونجا فعلا که ۹ سال اینجا نشستیم قسمت بشه ماهم بریم 

خدایا شکرت