2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 61 پست

منم دقیقاشرایط تورودارم،خواھرشوھرم پیام دادبیاین خونمون،من بہ شوھرمنگفتم بریم،چون شنیدہ بودیہ سری حرف پشت سرش زدن۔گفت نہ،حالاخواھرشوھرم سرمادرشو پرکردہ کہ زنش خونمون نمیاد،بااینک بہ شوھرمم زنگ زدہ بودگفتہ بودزنت خونم نمیادشوھرم گفتہ بودزنم۔گفتہ بریم اتفاقامن گفتم نمیخادبریم،بازمندلشون نخواست باورکنن،مادرشوھرم اومدخونمون میخاس منفجربشہ،نفرین کردورفت،شوھرم خونہ نبود،منم جوابشوندادم گفتم جواب بدم دعوامیشہ،ولی نزدیک دوماھہ خونشون نرفتم گاھی زنگ میزنہ،اگہ واقعاکاری میکردم۔میگفتم اشگال ندارہ،برم،ولی کاری نکردم ومادرشوھرم بخاطریکی دیگہ ازم۔ناراحت شدہ توکتم نمیرہ

وخدایی که بشددددت کافیست❣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من باشم ناراحتیمو نشون میدم ن زنگ میزنم ن رفت و امد تا حودش بیاد سمتم اونوقت منم بیخیال میشم و خودمو ...

خیلی از ناراحتیم گفتم اما براش مهم نیس

خدایا شکرت 
خواهرمم همینو میگه اما من غصه کردم برا خودم 

غیر از اینکه اعصاب و پوستت خراب میشه نتیجه ای هم داره؟

بیخیال هرکی اومد قدمش رو چشم نیومد و زنگ نزد به دررررک

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

درک نمیکنم اصلا 

خونه پدر و مادر هم مگه اجازه میخواد رفتنش 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
یه هفته اومد موند  موقع رفتن هم شر درست کرد الانم با شوهرم بحثمون شده😑 خدا خودش زندگیمو حفظ ...

خدا خودش جوابشو بده که بین دو تا جوون اتیش روشن کرده رفته

خدایا شکرت 
مرتب میرفتیم اونم می امد الان چند ماه اینجوری شده من همش رفتم اما حرمت خونه منو نداره اونم یه بار بی ...

خوب نیاد. خونه دخترش که میره حال میکنه. لذت میبره که دامادشو سر خونه کرده. شاید با جاریت بیشتر حال میکنه خوب بزار بره. فقط قرص و قایم شوهرت رو بچسب و محبت و احترام بهش بزار بقیه نبودشون بهتر از بودشونه

منم دقیقاشرایط تورودارم،خواھرشوھرم پیام دادبیاین خونمون،من بہ شوھرمنگفتم بریم،چون شنیدہ بودیہ سری حر ...

منم خیلی هوای مادرشوهرمو داشتم سر دختراش پشت منو خالی کرد البته درسته اونا دختراشن اما منم کم از دختر براش نبودم برا همین برام‌سنگین تموم شده این ماجرا الان من ادم بد شدم

خدایا شکرت 
خوب نیاد. خونه دخترش که میره حال میکنه. لذت میبره که دامادشو سر خونه کرده. شاید با جاریت بیشتر حال م ...

شوهرم که خیلی هوامو داره از مادرش خیلی ناراحته ولی حرفی به زبون نمیاره 

خدایا شکرت 

والا عزیز دلم من مجردم نمی دونم چی بگم آخه تجربه ندارم اما یه عمه مجرد دارم پیش ما زندگی می‌کنه با مامانم خیلی رابطشون خوبه مث خواهر میمونن بیشتر مادر شوهرا همینجوری رفتار میکنن نمی دونم چرا فازشون اینه