دوستان من با مادرشوهرم یه ساختمونیم یه سری صحبت ها بینمون شد به خاطر دختراش الان گذشته و باهم خوبیم اما مادرشوهرم فقط ما رو خونه اش دعوت نمیکنه میگه هر کی دوس داره بیاد خودش بیاد و اینکه خونه من هم نمیاد زنگ هم نمیزنه همسرم چندین بار بهش زنگ زد حالشو پرسید حتی دوتایی خونه اش میریم گاهی تنها میره اما اون نمیاد نمیدونم واکنشم چی باشه منم زنگ میزدم و میرفتم پیشش اما الان دو هفته است نه رفتم نه زنگ زدم اونم خبری ازم نگرفته ؟
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
گاهی با شوهرت برو. بهتر که نمیاد . مادرشوهرها بیان خونه نامرتب باشه تا به پسرشون نگن از پا نمیشینن. تلفن هم همینطور . من بارها مادر شوهر تیکه های ناجور مینداخت بعد میگفت من نگفتم
این که براتون مهم هستند که زنگ بزنن یا رفت و آمد کنن
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
گاهی با شوهرت برو. بهتر که نمیاد . مادرشوهرها بیان خونه نامرتب باشه تا به پسرشون نگن از پا نمیشینن. ...
مرتب میرفتیم اونم می امد الان چند ماه اینجوری شده من همش رفتم اما حرمت خونه منو نداره اونم یه بار بیاد در صورتی که میبینم هر روز میره خونه اون برادرشوهرم یا خواهرشوهرم که یه ساختمونیم