2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 61 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین هی بروی شوهرت نیار. خودش حتمأ میدونه برادرش عزیزتره نمک به زخمش نپاش. بهتر که نمیاد

اینو الان متوجه شدم متاسفانه اوایل این حرفا و کارا خیلی به روی همسر اوردم الان واقعاپشیمونم که چرا به خاطر اونا باعث ناراحتیش شدم 😩😩

خدایا شکرت 
اینو الان متوجه شدم متاسفانه اوایل این حرفا و کارا خیلی به روی همسر اوردم الان واقعاپشیمونم که چرا ب ...

از حالا به بعد قرص و قایم بچسبش. عزیزم ما هم اوایل اشتباه زیاد داشتیم. 

فدات عزیزدلم ممنون از وقتی که گذاشتی انشاا...❤❤❤

بی تفاوت باش گلم،اون دارہ بہ خواستش میرسہ میخادحرصت رودربیارہ،منم اوایل برام مہم۔بودک چراناراحتن من کہ کاری نکردم دیدم دارہ توقعاتشون بیشترمیشہ،الان میگم زورم بہ اونانمیرسہ بہ خودم کہ میرسہ،بعدم آدمی کہ خودشوزدہ بہ خواب نمیشہ بیدارش کرد،شوھرم کہ منودوس دارہ وحق روبہ من میدہ،بقیہ روولش

وخدایی که بشددددت کافیست❣
از حالا به بعد قرص و قایم بچسبش. عزیزم ما هم اوایل اشتباه زیاد داشتیم. 

اره ۱۰۰ ٪ عزیزدلم ممنونم ازت که وقت گذاشتی ممنون برا راهنماییات ❤❤❤

خدایا شکرت 
بی تفاوت باش گلم،اون دارہ بہ خواستش میرسہ میخادحرصت رودربیارہ،منم اوایل برام مہم۔بودک چراناراحتن من ...

واقعا راست میگی فقط هدفش حرص دادن منه چون گاهی که بهش میگفتم مادرسردردم میگفت اشکال نداره سردرد همه دارن به زبون نمی اورد یه اخی الهی بمیرم چیزی بگه چی بگم والا انشاا... به راه راست هدایت بشن بله شوهر ادم از همه مهمتره من الان که ناراحتم به خاطر تنهایی و ناراحتی همسرمم هست چون این مشکلات و حرفا به خاطر من ایجاد شده عذاب وجدان دارم کمی ولی توکل به خدا انشاا... گره زندگی منم باز بشه🙏🙏

خدایا شکرت 
واقعا راست میگی فقط هدفش حرص دادن منه چون گاهی که بهش میگفتم مادرسردردم میگفت اشکال نداره سردرد همه ...

ان شاا،،،عزیزم،براشوھرتم زیادتعریف نکن اذیت میشہ،مردامیریزن توخودشون باکسی حرف نمیزنن،خداآدم نفہم۔نزارہ سرراہ آدم واقعاسختہ،شماکہ میگی براش توضیحم میدی فایدہ نزارولش کن بی تفاوت باش خوش باش،بہشون فک نکن،بی ارزشترازاین حرفان مادری کہ ھنوزدرک نکردہ آرامش عروس یعنی آرامش پسرش وازلج میرہ خونہ بقیہ،مثہ بچہ ھاعمل میکنہ،بی تفاوت باش وسعی کن درطی روزسرتوبندکنی کہ فکرشون نیادبہ سرت،زندگی روبخاطراونابہ خودت وشوھرت تلخ نکن،حتمایہ سربندی داشتہ باش،اگہ میتونی بروسرکارکہ یہ تایمی خونہ نباشی

دوست که ندارم اما اینکه بین بچه هاش تبعیض میزاره ناراحتم کردهد

همه از تبعیض بدشون میاد فقط میشه شما هم بی اعتنا باشی تو خوشی هات سهیمش نکنی این تنها راه انتقام ازش به نظرم من مادرشوهرم ی وقتا که اذیت میکنه فرق میزاره با زبونش میخواد من و بچزونه چیزی نمیگم اما هر چی جشن و خوشی باشه فقط با خانواده م دور همیم اون جایگاهی نداره تو خوشی هام من این مدلی و خیلی با احترام انتقام میگیرم 😂😂

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
ان شاا،،،عزیزم،براشوھرتم زیادتعریف نکن اذیت میشہ،مردامیریزن توخودشون باکسی حرف نمیزنن،خداآدم نفہم۔نز ...

عزیزدلم ممنونم ازت خیلی حرفات ارومم کرد خیلی راهنماییات کمکم کرد خدا امواتت رو ببخش و بیامرزه و عزیزانت رو حفظ کنه ممنون از وقتی که گذاشتی ❤❤

خدایا شکرت 
همه از تبعیض بدشون میاد فقط میشه شما هم بی اعتنا باشی تو خوشی هات سهیمش نکنی این تنها راه انتقام ازش ...

واقعا راست میگی منم باید قیدشون بزنم و چون خانواده خودمم اینجا نیستن همه شادی هامون با همسرم دو نفری برگزار کنیم ❤❤

خدایا شکرت 
عزیزدلم ممنونم ازت خیلی حرفات ارومم کرد خیلی راهنماییات کمکم کرد خدا امواتت رو ببخش و بیامرزه و عزیز ...

خواھش میکنم،تجربمہ وکاریہ کہ تومجازی ازدستم برمیاد،،،فدات کہ پدرموخدابیامرزی دادی،قربونت😘 امیدوارم ھمیشہ منطقی ترین راہ روانتخاب کنی،وقتی باکسی کنارمیای واون نمیخادکناربیادتنہاراہ اینکہ بی تفاوت باشی وکناربکشی وگرنہ من این راہ رودوس ندارم وبہ کسیم پیشنہادنمیدم ولی گاھی آدمومجبورمیکنن ،یک سخن است کہ میگہ جایی کہ اذیتی یاباحضورت بقیہ اذیت میشن نرو،آرامشت بہم میریزہ ووقتت مہمترہ کہ ھدرنرہ،خوشبخت ترین باشی❤