خسته نباشید. یه سوال از دخترا. همکلاسی دارم ک ازش خوشم اومد و بهش گفتم. اونم گفت ایده ال من شو. خوب دارم تلاشمو میکنم اما از اینکه وابسته بشم و بره میترسم چون با این حرفی که زده یعنی ایده ال من نیستی الان شاید بعدا مثلا منم بخوام خوب این خوب نیست میترسم از این چیکار کنم ب نظرتون؟.و یه سوال دیگ منم دوست دارم با یکی ک چت میکنم تو صفحه چتم بمونه ولی یکم دیر سین میکنه یا مثلا میگ فعلا بعد آنلاین حالا با کی چت میکنه موندم .میترسم از ضربه خوردن. اگه دلش با یکی دیگ باشه چی؟.میگ من ب هر کسی فرصت نمیدم اما خوب اگه منو میخواد ک فرصت داده معمولا زیاد بیاد پیوی واسه چت چی بشع بیاد همش من حرفو میکشم وسط آنلاین ولی با من چت نمیکنه. دخترا تورو خدا کمک کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودتو برا کسی تغییر نده چون نمیتونی شخصیتتو عوض کنی بعدش عذاب میکشی میشه مثل اون شعر که عاقبت از خام ...
رفتاری ک گفت عوض شه خوب راست میگ چون خیلی بود حساسیتم اما خوب آنلاین باشه و پیام نده یا دیر سین کنه د حد ۲ سه دقیقه یا اینک تا پیام میده از صفحه چتم خارج میشه. من میگم دوسم داره باید بیشتر ارتباط بگیرخ اما میگ چون میخوامت بهت فرصت دادم
اسی عاشق شدیا عشقتو حضوری ابراز کن تیپ بزن موقعیت اجتماعی خوبی براخودت درس کن بععد برو همش دم خـونشون بهش ابراز کن ب چتاش گیر نده و کلا مهربونو رویایی باش هردفعه خواستی ببینیش گل بگیر براش کادو بگیر از محبت خارها گل میشود برادر من