2821
2789
عنوان

چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 158 پست
به نظرم نباید بهش میگفتی دوسش داری اون فهمیده دوسش داری داره ازت سو استفاده میکنه حواست باشه کاری ...

از کجا بفهمم حسی نداره  گفتم دخترا بیان کمکم کنن

هیچی آدم تو زندگی تجربه کسب می‌کنه .بگو من تو این رابطه تو برزخ گیر کردم .تصمیم دارم ادامه ندم چون ا ...

گفت من دوست ندارم اذیت بشی و اگه میتونی ایده ال بشی  وایسا چون منم از اذیت شدنت اذیت میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتاری ک گفت عوض شه خوب راست میگ چون خیلی بود حساسیتم اما خوب آنلاین باشه و پیام نده یا دیر سین کنه ...

شاید خیلی پیگیرشی.زیاد تحویلش گرفتی ناز میکنه یه مدت سرسنگین باش انلاین شو پیام نده اگه عصبانی و دلخور بود بدون ناز میکرده اگرم بی خیال بود که بنظرم بیشتر از این خودتو اذیت نکن و تمومش کن

چن وقت پیامش ندادم اومد گفت اگه داری فراموش میکنی ک مزاحمت نشم اصلا نمیدونم چیکار کنم

بنظرم تو مجازی ک چیزی نمیشه فهمید! رابطه رو حضوری کن یا حداقل تماس تصویری یا صوتی بگیر اونجوری نمیتونه دیر سین کنه