2821
2789
عنوان

چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 158 پست
ایشون گفتن اگ گیر دادن و حساسیت کم بشه هستم اما میگم از کجا مطمئن شم هست وقتی رفتار هایی داره ک حس م ...

ببخشید چه گیری منظورشه؟ اگه طرز فکرتون بهم نمیخونه بنظرم بهش بگو تا وابسته نشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی وقته میشناسمش بعد مدتی گفتم اما کجاش عادیه این؟. میگم وقتی میخواد باید ب دلایلی حتی چرت یه پیام ...

نمی دونم چند سالتونه 

طرف مقابل چند سال داره 

ولی وقتی یه دختری از طرف مقابلش مطمئن بشه ، و یا چند نفر خواهان داشته باشه ، و خودش دلش گیر نباشه ، این طوری رفتار میکنه 

از سر شکم سیری.... 

ایده آل من شو یعنی چی 

خوبه جرعتشو داشتی بهش گفتی دوستش داری 

دیگه باید وایستی ببینی میخوادت یا نه 

باید تو رو دوست داشته باشه نه تصویر خیالیشو 

که تو رو شبیه اون کنه

به آرزو هایم در پرواز قول اوج گرفتن دادم⁦☄️⁩⁦☄️⁩🦋
خودتو برا کسی تغییر نده چون نمیتونی شخصیتتو عوض کنی بعدش عذاب میکشی میشه مثل اون شعر که عاقبت از خام ...

رفتاری ک گفت عوض شه خوب راست میگ چون خیلی بود حساسیتم اما خوب آنلاین باشه و پیام نده یا دیر سین کنه د حد ۲ سه دقیقه یا اینک تا پیام میده از صفحه چتم خارج میشه. من میگم دوسم داره باید بیشتر ارتباط بگیرخ اما میگ چون  میخوامت بهت فرصت دادم

الان میگی چیکار کنم؟

اسی عاشق شدیا  عشقتو حضوری ابراز کن تیپ بزن موقعیت اجتماعی خوبی براخودت درس کن بععد برو همش دم خـونشون بهش ابراز کن ب چتاش گیر نده و کلا مهربونو رویایی باش هردفعه خواستی ببینیش گل بگیر براش کادو بگیر از محبت خارها گل میشود برادر من 

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
شما بگو چیکار کنم همون کارو میکنم

درسته برات سخته..

یه کم بی محلی کن ازش دور شو خودتو ناراحت نشون بده ببین عکس العمل اون چیه

اگه دلش باهات باشه اون پیشقدم میشه

اگر براش مهم باشی دلیل این کارتو میپرسه...

تعطیل🚫                                                                                 
به نظرم نباید بهش میگفتی دوسش داری اون فهمیده دوسش داری داره ازت سو استفاده میکنه حواست باشه کاری ...

چن وقت پیامش ندادم اومد گفت اگه داری فراموش میکنی ک مزاحمت نشم اصلا نمیدونم چیکار کنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز