2821
2789
عنوان

چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 158 پست
حساسیت و گیر دادن تا یه جایی خوبه خودمم میدونم بده اما من میگم وقتی دارم عوض میشم باید یه چی ببینم ا ...

تو عاشقش شدی

هر چی هم اینجا بگن و راهنمایی کنن بی فایده هست...

تعطیل🚫                                                                                 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودتو برا کسی تغییر نده چون نمیتونی شخصیتتو عوض کنی بعدش عذاب میکشی میشه مثل اون شعر که عاقبت از خامی خود سوخته رهروی کبک نیاموخته

ببین دخترا با گوش عاشق میشن اگه تونستی اینجوری دلشو ببری که خیلی خوبه اگه بهت علاقمند نشد بدون که از اولم نمیخواستت و دلایلش بهانست

به نظرم نباید بهش میگفتی دوسش داری

اون فهمیده دوسش داری داره ازت سو استفاده میکنه

حواست باشه کاری نکنی که بازیچه بشی 

اگه قرار باشه خودت رو عوض کنی برای کسی که حسی بهت نداره باختی 

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
شما بهتر دنبال کسی باشید که همونطور که هستین شمارو بخواد. با این خانم قرار گذاشتین؟ 

ایشون گفتن اگ گیر دادن و حساسیت کم بشه هستم اما میگم از کجا مطمئن شم هست وقتی رفتار هایی داره ک حس میکنم نباشه و دوست نداشته باشه

نمیگ ایده ال من نیستی اتفاقا میگ من چون میخوام ب تو فرصت دادم چن تا اخلاقت عوض کنی مثل گیر دادن و حس ...

از هیچ نمیفهمی چطور اگه یه همچین رفتاری از پسر سر بزنه براما سواله  دقیقا براشماهم سواله تاببینی زمان چیا بهت ثابت میکنه

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
رها کن .همین .خودت رو وابسته ی بیشتر نکن .با کسی باش که همراهت باشه .چرا خودتو عذاب میدی 

گفت چون میخوامت بهت فرصت دادم ک اخلاقیاتی مثل حساسیت و اینا رو بزاری کنار تا بیام منم. اما میگم اگ وابسته تر شدم و نیومد چی چون الان رفتار هاش اذیت میکنه شایدم  من اشتباه کنم

استارتر رفتار دختره عادیه  ولی خوب شما هم ناشی بودی  همون روز اول که نمیرن بگن دوستت دار ...

خیلی وقته میشناسمش بعد مدتی گفتم اما کجاش عادیه این؟. میگم وقتی میخواد باید ب دلایلی حتی چرت یه پیام  بده

دقیقا  این پسرایی که بار اول که زنگ میزنن میگن عزیزم ، هم چندشن🤢 آدم حس میکنه اینا کارشون مخ ...

اره اره 😷😷😷😷😷😷😷  یااینکه بگه الان ازت خوشم میاد ولی نمیتونم بگم دوست دارم چون اینو بعدنا میگم این حرفم مخ زنیه 🥴

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
تو رابطه باید دو نفر با هم حرف بزنن از چیزایی که دوس دارن و ندارن حرف بزنن و به یه نتیجه برسن. این خ ...

گفتم دوست ندارم این کارو و اونوکارو کنی بهتر شد  اما اینک من همش پیام میدم اذیت میکنه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز