2821
2789
عنوان

چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 158 پست

ببخشید تو عاشق کردن دخترا تخصص ندارم ولی فک کنم دختره داره ناز میکنه😂😂

هه 😐ههههه😐ههههههه😐دیوونم خودتی 😐🖕🏻عصاب ندادم😒شیطونم😻عاشق رنگ قرمزممممم📍😐خیلی پوکرممم😂😂عاشق یه بیشور جذاب به اسم علیم دعا کنین بش برسم☹️❤️ رنگین کمون زندگیه من سیاه سفید بود:)⛓️به نام خالق حس نفرت همه ی آرزو هام با رفتن تو مردنمیرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((میرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((💫✨انقد که زندگیم تاریک بده روشنایی ببینم چشام اذیت میشه بیب✨ودف🍷کیم کیم📍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ب خدا من اینطوریم ببین تو خودتو باید براش ثابت کنی     اگه میخواییش و گرنه بد د ...

ب دوستمون هم گفتم حاضرم عوض شم اما باید یه چیزی ببینم ازش. وقتی یه پیام نمیده چیکار کنم

خودتو بخاطر هیشکی عوض نکن.. فردا روز بازیچه ش میشی.. من خودم ترجیح میدم منو با همین اخلاق به همین& ...

حساسیت و گیر دادن تا یه جایی خوبه خودمم میدونم بده اما من میگم وقتی دارم عوض میشم باید یه چی ببینم ازش‌ دلایلم گفتم بیش تر  تو مجازی این احساس دست داده ک نمیخواد  با اینک گفت چوت میخوام بهت فرصت دادم

استارتر رفتار دختره عادیه 

ولی خوب شما هم ناشی بودی 

همون روز اول که نمیرن بگن دوستت دارم 

من بنظر خودم ، این پسرایی که بدون شناخت میگن دوستت دارم، سطحی و هول هستن 

باید یه مدلی ارتباط میگرفتی.... کم کم می شناختیش ، به اونم اجازه شناخت میدادی ، بعد به مرحله دوست داشتن میرسیدی

ب دوستمون هم گفتم حاضرم عوض شم اما باید یه چیزی ببینم ازش. وقتی یه پیام نمیده چیکار کنم

خب برو همش دنبالش چیکار به پیامش داری رابطه فقط یه طرفه ست تلاش کن براش با چت اصلا کاری نداشته باش حضوری ثابت کن 

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
ولی اینکه میگه تو ایده آل من نیستی حرف خیلی بزرگیه من خودم اگ بودم نمیموندم برااینکه بمونی خیلی سختی ...

نمیگ ایده ال من نیستی اتفاقا میگ من چون میخوام ب تو فرصت دادم چن تا اخلاقت عوض کنی مثل گیر دادن و حساسیت ک زیاده اما از کجا مطمئن شم میخواد با این رفتار ها

استارتر رفتار دختره عادیه  ولی خوب شما هم ناشی بودی  همون روز اول که نمیرن بگن دوستت دار ...

منم از جمله دوست دارم بدم میاد احساس میکنمدروغه عملی ثابت بشه  دوس دارم 

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز