2789
عنوان

ممنونم........../

| مشاهده متن کامل بحث + 3322 بازدید | 404 پست
بابا تعریف کردم ازت 🤍🦋بچه منظورم بچع ها بود اشتباه شد  توام قهرت میگیرع ها😒

یه سوال نیکاگلمن هم  خودتی ؟ 🙄 

تاپیکای عکس دار و هیجانی تگم کنین لطفا 😆             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا برای برفا کسی تاپیک نزد ☹

درستش میکنم....دورش بگردم امشب اذیت شد/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
بابا تعریف کردم ازت 🤍🦋بچه منظورم بچع ها بود اشتباه شد  توام قهرت میگیرع ها😒

ازم تعریف نکن من بی جنبم گریم میگیره خواهری🥺 بچه که بودم یکی ازم تعریف میکرد سریع پا میشدم به در و دیوار لگد میزدم..الان گریم میگیره..چه اسکولی ام من😐🙄

🖤
دورت بگردم..تاج سرمی.....ممنونم ازت بانوجان/

نگار برات مادران تاپیک زدم بیای خبر بدی که خداروشکر بازت کردن خیلی خوشحالم برگشتی 😘 برات تاپیکم زدم که اگ برت نگردونن منو بترکونن راستی اصلا نمی دونم منو یادته یا نه 🥺

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
بگردم الهی ناراحت نباشی نگاری هها خودم کلی فاتحه میخونم تا جای حرفاشو بگیر ناراحت نباش فقط تو ناراحت ...

خوبم ابجی...ممنونم ازت/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
امشب اصلا از خواهر بزرگه تغییر سمت میدم تا صبح مامانتم  وویییی دوتا دختر سرتق دارم نگار و تپش& ...

نفس اشکمو دراوردی ..دلم مامان خاس...

ازم تعریف نکن من بی جنبم گریم میگیره خواهری🥺 بچه که بودم یکی ازم تعریف میکرد سریع پا میشدم به در و ...

یکی یدونه ای 

چ شبا ک بخاطر تاویکای حال بدت داغون نشدم 

ولی خو ی چیرایی رو نمیش گف 

همیشع حس میکردم ازم خوشت نمیاد

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

نگار برات مادران تاپیک زدم بیای خبر بدی که خداروشکر بازت کردن خیلی خوشحالم برگشتی 😘 برات تاپیکم زدم ...

واقعا ممنونم ازت....دیدم زحمت کشیدی....بخدا روم سیاهع ....شرمندتم...ببخش منو.....جدید اومدی نمیشناسمت..معرفی کنم مهربونم/

امشب اصلا از خواهر بزرگه تغییر سمت میدم تا صبح مامانتم  وویییی دوتا دختر سرتق دارم نگار و تپش& ...

من چیم🔪🔪🔪🔪

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///