2777
2789
عنوان

ممنونم........../

| مشاهده متن کامل بحث + 3315 بازدید | 404 پست
بابا تعریف کردم ازت 🤍🦋بچه منظورم بچع ها بود اشتباه شد  توام قهرت میگیرع ها😒

یه سوال نیکاگلمن هم  خودتی ؟ 🙄 

تاپیکای عکس دار و هیجانی تگم کنین لطفا 😆             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا برای برفا کسی تاپیک نزد ☹

درستش میکنم....دورش بگردم امشب اذیت شد/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
بابا تعریف کردم ازت 🤍🦋بچه منظورم بچع ها بود اشتباه شد  توام قهرت میگیرع ها😒

ازم تعریف نکن من بی جنبم گریم میگیره خواهری🥺 بچه که بودم یکی ازم تعریف میکرد سریع پا میشدم به در و دیوار لگد میزدم..الان گریم میگیره..چه اسکولی ام من😐🙄

🖤
دورت بگردم..تاج سرمی.....ممنونم ازت بانوجان/

نگار برات مادران تاپیک زدم بیای خبر بدی که خداروشکر بازت کردن خیلی خوشحالم برگشتی 😘 برات تاپیکم زدم که اگ برت نگردونن منو بترکونن راستی اصلا نمی دونم منو یادته یا نه 🥺

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
بگردم الهی ناراحت نباشی نگاری هها خودم کلی فاتحه میخونم تا جای حرفاشو بگیر ناراحت نباش فقط تو ناراحت ...

خوبم ابجی...ممنونم ازت/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
امشب اصلا از خواهر بزرگه تغییر سمت میدم تا صبح مامانتم  وویییی دوتا دختر سرتق دارم نگار و تپش& ...

نفس اشکمو دراوردی ..دلم مامان خاس...

[QUOTE=170574772]دنیا بله درسته حالا امری داشتین!!!!

اینجوری نگو ترسیدم خب 

جایی نمیریا شنیدم تو هم میخوای بپری 👊❤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ازم تعریف نکن من بی جنبم گریم میگیره خواهری🥺 بچه که بودم یکی ازم تعریف میکرد سریع پا میشدم به در و ...

یکی یدونه ای 

چ شبا ک بخاطر تاویکای حال بدت داغون نشدم 

ولی خو ی چیرایی رو نمیش گف 

همیشع حس میکردم ازم خوشت نمیاد

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

نفس اشکمو دراوردی ..دلم مامان خاس...

خودم مامانت میشم دردت به جونم 

تو هم مثل تپش برام 

درد و دلتنگیاتو بیار پیش خودم فدات بشم 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

نگار برات مادران تاپیک زدم بیای خبر بدی که خداروشکر بازت کردن خیلی خوشحالم برگشتی 😘 برات تاپیکم زدم ...

واقعا ممنونم ازت....دیدم زحمت کشیدی....بخدا روم سیاهع ....شرمندتم...ببخش منو.....جدید اومدی نمیشناسمت..معرفی کنم مهربونم/

امشب اصلا از خواهر بزرگه تغییر سمت میدم تا صبح مامانتم  وویییی دوتا دختر سرتق دارم نگار و تپش& ...

من چیم🔪🔪🔪🔪

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

ازم تعریف نکن من بی جنبم گریم میگیره خواهری🥺 بچه که بودم یکی ازم تعریف میکرد سریع پا میشدم به در و ...

الله قیز اولدوم گولمخدن🤣🤣🤣