2777
2789
عنوان

ممنونم........../

| مشاهده متن کامل بحث + 3315 بازدید | 404 پست
اینجوری نگو ترسیدم خب  جایی نمیریا شنیدم تو هم میخوای بپری 👊❤

خواستم برم بعضی از دوستام نزاشتن 

فعلا که موندم ببینم چی میشه🙂🙂

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

نگار جان میدونم بهت توهین شد وناراحتیت درک میکنم عکس العملت هم یه جورایی طبیعی بود اما نباید اون حرفا میزدی  لطفا دیگه اینطوری برخورد نکن دفعه بعد دیگه بهت اخطار نمیدم

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی یدونه ای  چ شبا ک بخاطر تاویکای حال بدت داغون نشدم  ولی خو ی چیرایی رو نمیش گف  ...

ژینا ژینا ژینا ژینا

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

عه خوش اومدی 

دوستات دق کردن😑 دیگ حواست باشه تعلیق نشی گناه دارن 

خوشحال شدم برگشتی🤩🍭

برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...
واقعا ممنونم ازت....دیدم زحمت کشیدی....بخدا روم سیاهع ....شرمندتم...ببخش منو.....جدید اومدی نمیشناسم ...

قوربونت برم کاری نکردم که دشمنت شرمنده🥺🥺

نه جدید نیستم ۸۳۰pargol فک کنم باید یادت باشه

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
نگار جان میدونم بهت توهین شد وناراحتیت درک میکنم عکس العملت هم یه جورایی طبیعی بود اما نباید اون حرف ...

چشم هرچی تو بگی...من روم سیاهع ک زحمتت دادم..ممنونم مهربونم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خواستم برم بعضی از دوستام نزاشتن  فعلا که موندم ببینم چی میشه🙂🙂

منم دوستتم دستور میدم که بمونی 

مرگ من جذبه رو دیدی 🤦🏻‍♀️

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

خواستم برم بعضی از دوستام نزاشتن  فعلا که موندم ببینم چی میشه🙂🙂

🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

اینم جوابت زندگی❤

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

نگار جان میدونم بهت توهین شد وناراحتیت درک میکنم عکس العملت هم یه جورایی طبیعی بود اما نباید اون حرف ...

ویی نی نی یارام حرف میزنن مگ ؟

تا حالا حرف نزدن نی نی یارا ندیده بود خر ذووق شودوم🤦🤩

برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...
خودم مامانت میشم دردت به جونم  تو هم مثل تپش برام  درد و دلتنگیاتو بیار پیش خودم فدات بش ...

نفس اشکام دارع میریزع....از تو بهتر نیس تو این دنیا...الهی دردت ب سرم  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
قوربونت برم کاری نکردم که دشمنت شرمنده🥺🥺 نه جدید نیستم ۸۳۰pargol فک کنم باید یادت باشه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

خوش برگشتی عزیزم 😍 نمیشناسمت ولی تعریفتو شنیدم و خیلی برات خوشحالم که دوستای بامعرفتی داری 😘 ایشالله پایدار باشید 🤲 

تاپیکای عکس دار و هیجانی تگم کنین لطفا 😆