2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد شوهر من چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 77 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=170571098]میوه رو رنده کن بعد بریز تو دستمال نازک فشار بده ابش گرفته میشه از مجبوری دیگ باید راه حل پیدا کنی ...[/QUOT]

خب میوه که گرونتره 

همه توضیح بدم تو این تاپیک کامل گفتم بخونید و اینکه 

عزیزم با توجه به اتفاقاتی که تو این سایت میافته (دعوا و کتک خوردن و اجازه ی از خونه بیرون رفتن نداشتن و...) ممکنه بعضی ها بگن رابطه ی خوبیه.

اما به نظر من فقدان این موارد بالا دلیل رابطه ی خوب نیست فقط معنیش اینه رابطه وحشتناک نیست... با توجه به چیزایی که نوشتی و تجربه ی خود من از ازدواج و زندگی مشترک زندگیتون بیشتر شبیه زندگی دوتا همخونه ست تا زن و شوهر. 

حتما یه جایی ته دلت احساس کمبود می کنی که این سوال رو اینجا مطرح کردی، امیدوارم خودت بتونی راه حل مناسب پیدا کنی.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

چند بار حرفایی زده که خیلی دلم شکسته

مثلاً امروز یه چالش دیدم که نوشته بود کی از شما خیلی تعریف کرده که ذوق کردید بعد اکثر خانوما نوشته بودن شوهرمون گفته مثلاً خوشگلی یا چشات سگ داره 

منم از شوهرم پرسیدم چرا تا حالا به من نگفتی خوشگلی یا نازی یا جذابی؟؟

اونم گفت چون نیستی

[QUOTE=170571098]میوه رو رنده کن بعد بریز تو دستمال نازک فشار بده ابش گرفته میشه از مجبوری دیگ باید ...

میوه رو میشه خرید هرچقد ک گرون باشه 

ابمیوه گیر رو نمیشه 

بعدشم اون عزیز دنبال ابمیوه گیر بود ن خود میوه

خوشیام میتونن تکراری باشن🙂