2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد شوهر من چیه؟

897 بازدید | 77 پست

شوهر من یه کارمند شیفتی با حقوق شش تومن هست.خونه و ماشین معمولی داریم.هشت سال از عروسی مون میگذره و یه دختر داریم

خسیس نیست اما ولخرج هم نیست نیازهای ضروری رو تامین می‌کنه و غیر ضروری هم یکم اصرار کنم میخره

البته منم اصلا زن ولخرجی نیستم

ابدا اهل ابراز عشق نیست و تو این ده سال تا حالا کادو و سورپرایز نداشتم

تا حالا یه بارم نگفته دوست دارم البته تو پیام گاهی مینویسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه و ظاهرا مغرور...

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

اکثر مردا باعمل نشون میدن ن حرف،اینجا هم الان میان یچیزایی میگن شاید روی زندگی شما تاثیر منفی داشته باشه چون روی خودتون تاثیر داشته باشه،مهم اینه ک مرد خوبیه(البته نمی دونم هس یا نه)

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏

من خونه و ماشین داشتم دیگه هیجی نمیخواستم،، من درارزوی یه اب میوه گیرم و نمیتونم بخرم😢😢  عزیزم بهترین شوهرو داری شوهرا معمولا ابراز علاقه نمیکنن انشالله همیشه تنش سالم

عالیییه

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!!

اهل دعوا و داد کشیدن نیست اما اگه من دعوا رو شروع کنم کم نمیاره و ادامه میده

اصلا اهل کتک کاری نیست حتی چند بار من زدم اما فقط دستام رو گرفته

شدید با گوشی مشغوله و اگه باهاش حرف نزنم ساعت ها هم حرفی نمیزنه

خیلی اهل مهمونی و گردش هست مخصوصا اگه خونه خواهر یا مادرش بخوایم بریم

روزی چند بار تلفنی با خواهرانش و مامانش حرف میزنه

خوب و بد و معیار های هر کس با هم فرق داره 

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد:در اخرین روز زندگیت روی زمین؛آن شخص که از خودت ساخته ایی،شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد....