2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد شوهر من چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه دیگه، توقع داشتی مثل تو رمانها یه مرد برنزه‌ی چشم سبز با سیکس پک باشه که با ماشین بنزش می‌بردت رستوران خفن و از تو دسرت انگشتر برلیان درمیاد 😁😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خوبه دیگه، توقع داشتی مثل تو رمانها یه مرد برنزه‌ی چشم سبز با سیکس پک باشه که با ماشین بنزش می‌بردت ...

😁😁😁😁

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اکثر اقایون باید یاد بگیرن خیلی چیزا رو ...همه خواسته هات و بهش بگو حتی بگو دلت میخواد ابراز علاقه ک ...

هزار بار گفتم اما نمیگه به نظرش مسخره هست

حتی میگم الان بگو دوست دارم هم نمیگه

من خونه و ماشین داشتم دیگه هیجی نمیخواستم،، من درارزوی یه اب میوه گیرم و نمیتونم بخرم😢😢  عزیز ...

میوه رو رنده کن بعد بریز تو دستمال نازک فشار بده ابش گرفته میشه از مجبوری دیگ باید راه حل پیدا کنی 😁😁😁

خوشیام میتونن تکراری باشن🙂
هیچ کدام فقط نظر خواستم

عزیزم عالللیییه...نه معتاده نه زن باز

شوهر منم نمیگه دوستت دارم

از بس نمیگه گاهی ازش میپرسم اونم میگه عاره بابا

بچسب به زندگیت وشوهر

ایشالا خوشبخت باشین

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!!