2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

262 بازدید | 33 پست

بچه ها بازم سلام عذرمبخوام امشب باتاپیکام امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم بچه ها من ۸ماه پیش تست زگیلم منفی بود وحالا بازم تکرارش کردم مثبت بود خیلی ذهنم درگیره ن خودم ن شوهرم اهل روابط پرخطرنیستیم پس ازکجااومده این لعنتی نکنه بهم خیانت کرده

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...

عارضه روی پوستتون هست

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زگیل تناسلی بیش از شصت مدله  کدوم نوعشو داری? همش از راه جنسی نیست  قرص ایموستیم بگیر ب ...

تیپ ۳۵ دارم عزیزم های ریسکه

گلم این مریضی اصلا دلیل برخیانت نیست چون معمولا تو بدن اقایون سال ها نهفته میمونه بدون هیچ خطری و اگر سیستم ایمنی بدن ضعیف بشه این ویروس رو آدم میگیره، و راه های دیگه ای مثل استخر و لیزر و .... اینا هم هست اما درصدش کمتره

گلم این مریضی اصلا دلیل برخیانت نیست چون معمولا تو بدن اقایون سال ها نهفته میمونه بدون هیچ خطری و اگ ...

ن لیزر رفتم ن استخر ن اپیلاسیون اخه ازکجااومده بعدش شوهرم قسم میخوره حتی قبل من دوست دخترم نداشته چ برسه ب رابطه دارم دیوونه میشم خواهر همش فگرمیکنم ایدزم دارم

تیپ ۳۵دارم پرخطرهستش دیگه ضایعه نداره این تیپ

اخه من مبتلا شدم متاسفانه من روی پوست عارضه داشتم ولی خوب جواب تست منفی شد خودم عارضه ها رو از بین بردم وفریز نکردم

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
ن لیزر رفتم ن استخر ن اپیلاسیون اخه ازکجااومده بعدش شوهرم قسم میخوره حتی قبل من دوست دخترم نداشته چ ...

نه نه اتفاقاً منم همون موقع هم این احساس خیلی بدی داشتم به این فکر می کردم که مثلاً این بیماری خطرناک دیگه دارم این چند وقت پیش چکاپ کامل دادم همه آزمایشها منفی شد

آزمایش پاپ اسمیرت نرمال بود؟

والا فعلا نبردم دکتر اچ پی وی هم دکترازمایشگاه دیدخیلی نگرانم بهم جوابشوگفت ولی نوشته بودغدددرون ریزدارم توپاپ تااونجاکه بدونم نمیدونم یعنی چی ولی

اخه من مبتلا شدم متاسفانه من روی پوست عارضه داشتم ولی خوب جواب تست منفی شد خودم عارضه ها رو از بین ب ...

عزیزم جواب تستت منفی شده چون ویروس احتمالا به رحمت نرسیده خداروشکر