2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 33 پست
نه نه اتفاقاً منم همون موقع هم این احساس خیلی بدی داشتم به این فکر می کردم که مثلاً این بیماری خطرنا ...

خداروشکرعزیزم منم ب سرم زده همه چکاپاروبگیرم

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...
ن لیزر رفتم ن استخر ن اپیلاسیون اخه ازکجااومده بعدش شوهرم قسم میخوره حتی قبل من دوست دخترم نداشته چ ...

عزیزم من خودم یکسال و نیمه که دارم، شوهرم از زمان مجردیش مبتلا شده و خودش نمیدونسته، شوهر شما هم که حضرت مریم نبوده از باد هوا که این مریضی نمیاد، مال قبل ازدواجتون بوده ولی به شما نمیگه که حساس نشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ۳۵ های ریسک نیست  ۱۶ و ۱۸  و ۶۶ های ریسکه  نگران نباش

وای خداروشکرمرسی تادوشنبه دیوونه میشم که نوبت دکترم بشه انقدفکر سرطان وایدزدارم اه

عزیزم من خودم یکسال و نیمه که دارم، شوهرم از زمان مجردیش مبتلا شده و خودش نمیدونسته، شوهر شما هم که ...

امیدوارم حداقل قبل ازدواج بوده باشه بازاونجوری بهتره من همش ۱۹سالم بودازواج کردم کامل چشم وگوش بسته مسلمامال من نیست پس مال خودناکسشه😂

عزیزم جواب تستت منفی شده چون ویروس احتمالا به رحمت نرسیده خداروشکر 

ممنون عزیزم

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
خداروشکرعزیزم منم ب سرم زده همه چکاپاروبگیرم

شک نکن الکی حساس شدی نمیدونی و حتی نمیتونی تصور کنی من یکسالم مثل جهنم بود بعدش فهمیدم اشتباه کردم

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
عزیزم من خودم یکسال و نیمه که دارم، شوهرم از زمان مجردیش مبتلا شده و خودش نمیدونسته، شوهر شما هم که ...

اگه هنوز عارضه داری من راهکار دارم بهم پیام بده

شک نکن الکی حساس شدی نمیدونی و حتی نمیتونی تصور کنی من یکسالم مثل جهنم بود بعدش فهمیدم اشتباه کردم

خداروشکر ک سالمی عزیزم 

وای خداروشکرمرسی تادوشنبه دیوونه میشم که نوبت دکترم بشه انقدفکر سرطان وایدزدارم اه

ترس نداره 

چیزی نیست چند سال مراعات کنی و اون قرصی که گفتم رو یکماه بخوری از تنو جونت میره سعی کن سیستم ایمنی تونو قوی کنید زودتر از تنتون میره 

تمام خانومایی که با سرکه و جوش شیرین میوفتن جون خودشون همین میشن چون بلایی به سر بدن خودشون میارن که نتونه با باکتری و ویروس خودش مبارزه کنه هیچ وقت ازین چیزا تزریق نکن فقط بشین توی تشت حاوی اینا اگه لازم دیدی 

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.