2777
2789
عنوان

مو فرفریا

5230 بازدید | 20 پست

سلااامم

ب نظرتون کرم موی الیدور (سبز)بخرم بهتره یا کرم موی ده کاره‌ی بیول؟

الیدور ۹۰ تومنه😕تازه با تخفیف!

شما تجربه کدومو دارین؟

یا پیشنهاد دیگه‌ای؟

نمیخام فر موهام باز بشه.آبرسان شون میزدم موهام صاف شدن اصن:\\

پیشاپیش سپاس

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سالی ی بار کراتین میکنم خلاص

ماسک حموم

روغن نارگیل بعد حموم

شامپو کراتین

ا

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

با این قیمت اون پنتن موشکی ها بهتره به نظرم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
با این قیمت اون پنتن موشکی ها بهتره به نظرم

منم میخاستم بخرم ولی اونا الکل دارن که ب مرور روی مو تاثیر میذاره

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
2790
2778
2791
2779
2792