2821
2789
عنوان

مو فرفریا

| مشاهده متن کامل بحث + 5431 بازدید | 20 پست
منم میخاستم بخرم ولی اونا الکل دارن که ب مرور روی مو تاثیر میذاره

اگه میتونی یه کم هزینه کنی لوتا بادی بگیر

البته نسبت به حجمش در نهایت چند برابر به صرفه است چون مقداری که باید به موهات بزنی خیلی کمتره

ولی این لوتا بادی عالیههههه اصلا تا حالا کرم بعد از حمام اینجوری نداشتم 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه میتونی یه کم هزینه کنی لوتا بادی بگیر البته نسبت به حجمش در نهایت چند برابر به صرفه است چون مقد ...

مرسی

از کجا بخرمش؟چون الان سرچ کردم فرفری کلاب رو آورد ولی زده ناموجود

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

من از curly_proshot گرفتم ولی حتما کپشن و طرز استفاده اش رو بخون اگه مناسب موهات بود بخر که عالیه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز