2777
2789
عنوان

عکس خریدام😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5281 بازدید | 242 پست
خب شام بپز برا اون.من بخاطر اینکه وزنش کم نشه همیشه شبا برنج میزارم که چاق بشه با اینکه خودم نمیخورم ...

باید از این به بعد همینکارو کنم 

منم سالادی نون پنیری چیزی بخورم😅 

امیدوارم چاق بشه یکم خیلی لاغره و ناراحتم براش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من صبحانه کامل براش میذارم یا سالاد ماکارانی یا ناگت مرغ و پنیر یا پیتزا یا شکلات صبحونه&nbs ...

عزیزمممم

چ سخت و بده اینجوری ک یکی بایدچیزای پرکالری بخوره و یکی نباید بخوره.

من و همسرم عروسی کردیم 2 تامون حسابییییی مانکن بودیم😅من وزنم 60 بود با قد 175 و همسرم وزنش 80 بود با قد 194

بعد از 6 سال خوردن مستمر😁😁من رسیدم ب وزن 75 کیلو و همسرم 100 کیلو

بعدش من باردار شدم و شدم 90 کیلو😥همسرمم کم نیاورد و شد 110 کیلو😫

من بعد از دوران شیردهیم رژیم کالری شمار گرفتم و شدم مجدد 75 کیلو و خیلی خوشحال شدم و الان 2 سالی میشه ک وزنم ثابت مونده خداروشکر.

همسرمم بنده خدا رفلاکس معده گرفت پارسال و 15 کیلو وزن کم کرد😟و شد 95 کیلو.

من هنوز بچه ندارم از بعدش میترسم واقعا😢😅 ولی گودی باس نم دارم که واقعا اذیتم بخاطرش 

عزیزمممم خب بارداری و بعدش چاقی ک طبیعیه

ولی خب بعد از دوران شیردهیت میتونی با رعایت و ورزش ب وزن ایده آلت مجدد برسی.

عزیزمممم چ سخت و بده اینجوری ک یکی بایدچیزای پرکالری بخوره و یکی نباید بخوره. من و همسرم عروسی کرد ...

من قبلا سال کنکورم به ۹۸ رسیده بودم😂😂 که یه رژیم سخت گرفتم به ۷۷ رسیدم 

بعد که ازدواج کردم شوهرم میدید عاشق بستنیم هر شب برام میخرید ۳۶ اسکوپ بستنی نعمت منم همشو تا صبح میخورم دیدم بعد ۲/۳ماه شدم ۸۷ 

دوباره رژیم گرفتم و با بدبختی خودمو به ۷۹ رسوندم که تقریبا دو هفتست دوباره شدم ۸۰ امروز که ۸۱ بودم واقعا افسردگی گرفتم چون من وقتی چاق بشم پهلوام خیلی بزرگ میشه و پهن میشم (شکم نمیزنم) و گودی باس نم واقعا وحشتناک میشه و خیلی بیشتر به چشم میاد

عزیزمممم خب بارداری و بعدش چاقی ک طبیعیه ولی خب بعد از دوران شیردهیت میتونی با رعایت و ورزش ب وزن ا ...

باید خیلی رعایت کنم بعدش واسه همین فعلا مقاومت میکنم و تصمیم دارم حداقل یه چند سالی بچه دار نشم 

من قبلا سال کنکورم به ۹۸ رسیده بودم😂😂 که یه رژیم سخت گرفتم به ۷۷ رسیدم  بعد که ازدواج کردم ش ...

اهان..پس استعداد چاقی هم داری.آره باید حواست ب خوردو خوراکت باشه.

آخه 36 اسکوپ بستنی تو ی شب😫😫😥😥😅😅😅

بزار😍

خیلی وحشتناک بود😂 الان یادم میاد حالم بد میشه 

نهایت ۶اسکوپشو شوهرم میخورد بقیشو تنهایی خودم میخوردم///

خیلیم استعداد چاقی دارم 

باورت میشه هر روز خودمو وزن میکنم از استرس اینکه نکنه چاق شده باشم🤦🏽‍♀️🚶🏿‍♀️