2777
2789
عنوان

عکس خریدام😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5281 بازدید | 242 پست
ببخشید حواسم نبود ریپلای کردم عکساتو بعد سریع پستمو پاکیدم تو عکسها ک عالی بودی😍😍

مرسی عزیزدلم 😍😍

فدات بشم 

جالب اینجاست یه مدته نوشابه نمیخورم 

دوچرخه سواری میکنم 

به جای اینکه لاغر شم وزنم بیشتر شده😅

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی وحشتناک بود😂 الان یادم میاد حالم بد میشه  نهایت ۶اسکوپشو شوهرم میخورد بقیشو تنهایی خودم ...

باید حواست ب خوردنت باشه.چیزای پرکالری و شیرن نخور و اگرم هوس کردی خیلی دیر ب دیر و واقعا کم هم بخوری.

مثلا من خودم عاشق نون خامه ای و چیز کیکم و بستنی ام.هر 3 ماه یکبار میخورم مثلا 2 تا نون خامه ای.ی اسلایس کوچیک چیز کیک.ا دونه مگنوم.هوسم میره دوباره تا 2 الی 3 ماه دیگه😁

باید حواست ب خوردنت باشه.چیزای پرکالری و شیرن نخور و اگرم هوس کردی خیلی دیر ب دیر و واقعا کم هم بخور ...

منم باید همینکارو بکنم غذا کم میخثرم ولی کاکائو و شکلات صبحانه رو خیلی میخورم 

باید مواد پرکاریو بذارم کنار 

من فقط میخام یبار دیگه برگردم به ۷۹😂 دیگه قول میدم پرخوری نکنم

مرسی عزیزدلم 😍😍 فدات بشم  جالب اینجاست یه مدته نوشابه نمیخورم  دوچرخه سواری میکنم&nbs ...

نوشابه و دلستر اینا ک اصلا سعی کن نخوری.تا عادت غذاییت کم کم خوب شه برای تعادل وزنت میگم برای بعد از زایمانت.از الان باید تمرین کنی و بفکر باشی خوشکلم😍

بعد از دوچرخه سواری هم تا 2 الی 3 ساعت اصلا چیزی نخور.بعدشم ی چیز سبک بخور

نوشابه و دلستر اینا ک اصلا سعی کن نخوری.تا عادت غذاییت کم کم خوب شه برای تعادل وزنت میگم برای بعد از ...

اره من تقریبا یکساله همراه باناهار هر روز نوشابه میخثرم حالا زیاد نه ها مثلا یک لیوانو منو همسرم باهم میخوریم ولی بازم نخوردنش خیلی بهتره و امروزم فقط ناهار خوردم و کاکائو و هله هوله نخوردم یه ۳/۴روز بگذره ببینم میتونم این دو کیلو رو کم کنم 

واقعا خیلی بده و ناراحتم میکنه 

من عاشق غذام و یوقتایی از ته دل گریه میکنم از گرسنگی و هوس غذاهایی که دوست دارم😅😂

اینجور چیزارو نخر ک تو خونتم نباشه ک هی هوس کنی و بری بخوری آفرین دخمل خوب😍😁

نوشابه و شیر کاکائو و کاکائو رو خودم نمیخرم اخه 

همیشه پدرشوهرم میخره برم😂 میدونه دوست دارم

عزیز دلم این سایتشه https://www.digikala.com/landings/bests-together/?&promo_name=بهترینهادرکنا ...

اها ممنون 

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   
اره من تقریبا یکساله همراه باناهار هر روز نوشابه میخثرم حالا زیاد نه ها مثلا یک لیوانو منو همسرم باه ...

منم عاشق غذا ام عزیزم اصلا غذا خوردن جز بهترین و شیرین ترین لذتهاس😁ولی خب باید متعادل خورد.تو همین نوشابه و کاکائو و شکلات صبحونه و بستنی رو حذف کن من بهت قول میدم طی روزهای آتی ب وزن 79 کیلو برسی.بعدشم دیگه نخور قربونت برم حیفه اندامت و سلامتیت نیست آخه

نوشابه و شیر کاکائو و کاکائو رو خودم نمیخرم اخه  همیشه پدرشوهرم میخره برم😂 میدونه دوست دارم

چ پدرشوهر گوگولی ای

از طرف من ماچش کن و بهش بگو ک میخوای دیگه نخوری اینجور چیزارو.یا اگرم روت نمیشه بگی بده شوهرت بخوره😅