2777
2789
عنوان

عکس خریدام😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5283 بازدید | 242 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شوهرمنم موقع عروسی 50کیلو بود خون دل خوردم تا70بشه باید کالری غذاشو ببری بالا شربت اشتهاور از داروخو ...

من صبحانه کامل براش میذارم یا سالاد ماکارانی یا ناگت مرغ و پنیر یا پیتزا یا شکلات صبحونه 

ناهارشم میخوره ولی چون من شام نمیخورم اکثرا شام نمیخوره 

شما چه شربتی خریدی برای همسرت؟ 

من یکسال و نیمه ازدواج کردم فقط اون اوایل برام بستنی خیلی میخرید باهم میخوردیم اون شد ۶۲ منم شدم ۸۷😱 که دیگه من نخوردم اونم نخورد و دوباره وزنش کم شد😅

حالا من یکم شکم دارم ک اونم بخاطر سزارینی ک شدم و ورزش ک نمیکنم مونده.باید با ورزش آبش کنم وگرنه بقی ...

من هنوز بچه ندارم از بعدش میترسم واقعا😢😅

ولی گودی باس نم دارم که واقعا اذیتم بخاطرش 

من صبحانه کامل براش میذارم یا سالاد ماکارانی یا ناگت مرغ و پنیر یا پیتزا یا شکلات صبحونه&nbs ...

خب شام بپز برا اون.من بخاطر اینکه وزنش کم نشه همیشه شبا برنج میزارم که چاق بشه با اینکه خودم نمیخورم هی میگه بیا بخور تنهایی نمیتونم یه بشقاب میوه یا سالاد میزارم جلوم میشینم کنارش اون پلو خورش میخوره من میوه😁 شام ادمو چاق میکنه.شربت هم چیز خاصی نمیخورد ولی بره بپرسه مولتی ویتامین واشتهااور معمولی بگیره تاثیر گذاره 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂