2777
2789
عنوان

عکس خریدام😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5283 بازدید | 242 پست
احتمالا استپ وزنیکردی یه روز شک بده به بدنت یکم بیشتر بخور بعد شروع کن به رژیم سخت و ورزش میای پایین

دیشب شوک دادم شام خوردم امروز یک کیلو بیشتر بود وزنم😂

منم قدم بلند و این جوراب بلندا دقیقا تا روی زانوم میاد.اینقددد میکشم تا یکم بره بالاتر😅 من با دامن ...

منم عاشق دامنم ولی دامن ندارم اصلا🚶🏿‍♀️ دلم میخواد دامن بخرم پیجیو میشناسی دامنای خوشکل داشته باشه😍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخه من غذامم خیلی نیست شام اکثرا نمیخورم و ناهارم در حد ۱۰قاشق  ولی دلم میخواد حداقل ۷۸/۷۶ باش ...

خوب پس غذات کمه.

شاید استخون بندیت درشته و چون قدتم ماشالاه بلنده خوب طبیعتا وزنتم بالا نشون میده دیگه.

بنظر من قد 180 با وزن 80 خوبه

شوهر من ۱۸۰ قدشه وزنش۵۷ بعد از غذاها فکر کنم ناشتا ۵۵باشع😢

شوهرمنم موقع عروسی 50کیلو بود خون دل خوردم تا70بشه باید کالری غذاشو ببری بالا شربت اشتهاور از داروخونه بگو بگیره.اینطوری خیلی سخته واسه شوهر باید غذاهای چرب چیلی بپزی چاق بشه خودتم بشینی نگاه کنی😬کاملا درک میکنم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
گلم چجوری باید برم تو دی جی کالا یادم میدی

عزیز دلم این سایتشه https://www.digikala.com/landings/bests-together/?&promo_name=بهترینهادرکنارهم&promo_position=all_mega_menu_top&promo_creative=56807&bCode=56807

برو تو سایتش ثبت نام کن اول هر جاشو متوجه نشدی بگو راهنماییت کنم♥️

منم عاشق دامنم ولی دامن ندارم اصلا🚶🏿‍♀️ دلم میخواد دامن بخرم پیجیو میشناسی دامنای خوشکل داشته باشه ...

عزیزم من اینستا ندارم

دامن لی ک از مغازه خریدم و الان زیاد دارن مخصوصا این مغازه هایی ک کلا لباسای جین دارن.عاشق جینم و دامن لی😍ما قدمون بلنده و پاهامون کشیده س دامن خیلی بهمون میاد😍

2 تا دامن چهارخونه پشمی هم دارم ک پارچه گرفتم دادم خیاط برام مدل راسته ی کوچولو زیر زانو دوخت

عزیزم من اینستا ندارم دامن لی ک از مغازه خریدم و الان زیاد دارن مخصوصا این مغازه هایی ک کلا لباسای ...

من عاشق دامن چهار خونم حتما پارچشو میخرم میدم برام بدوزن 

خیلی مرسی خوشکلم😍

خوب پس غذات کمه. شاید استخون بندیت درشته و چون قدتم ماشالاه بلنده خوب طبیعتا وزنتم بالا نشون میده د ...

اره استخون بندیم خیلی درشته ولی پهلو و بازوهم دارم