2777
2789
عنوان

عکس خریدام😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5283 بازدید | 242 پست
من شوهرم که نصف منه هم قدیم ولی از بس لاغره جایی بریم کنار من ناشه همه فکر میکنن قدشم کوتاه تره😂 ا ...

من شوهرم بلنده ولی لاغرو کشیدس.منم کلا160سانتم یکم چاق بشم میشیم مثل فیلم چاق ولاغر😬

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
خریدات عالی عزیزم مبارکت باشه😍 ب سلامتی و با دل خوش ازشون استفاده کنی عاشق جواراب بلندای رنگی رنگ ...

مرسی عزیزدلم😍😍😍

جوراباش خیلی خوبن و برای من که قد بلند بودم تا روی زانوم بود😍 

اون تاپ و شورتام اینقدر جنسشون خوبه که نگوو 

دوتا مشکی هم ازش خریدم 😍ولی باز حس میکنم جنس اون راه راهه یکم بهتر از مشکیش بود ولی در کل عاشقشون شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی سختمه رژیم  امروز نیم ساعت پیاده روی کردم  نیم ساعتم دوچرخه سواری  یه مدت ورز ...

غذاتو نصف کن و هله هوله و شکرم ترک کن.1 ماهه لاغر میشی

من خودم قدم 175 با وزن 75 کیلو

وزنم بعد از زایمانم 85 کیلو بود.دخترمو ک از شیر گرفتم یکم غذا خوردنمو رعایت کردم و 10 کیلو کم کردم با اینکه اصلا ورزش نمیکنم یعنی وقتشو ندارم ولی تقریبا الان 2 سالی میشه ک وزنمو ثابت رو 75 کیلو نگه داشتم.همه چی هم میخورم ولی کم.

غذاتو نصف کن و هله هوله و شکرم ترک کن.1 ماهه لاغر میشی من خودم قدم 175 با وزن 75 کیلو وزنم بعد از ...

اخه من غذامم خیلی نیست شام اکثرا نمیخورم و ناهارم در حد ۱۰قاشق 

ولی دلم میخواد حداقل ۷۸/۷۶ باشم

به نظرم میتونی و اینکه چاق نیستی واقعا اضافهوزنم اونم کم هست ولی ایده ال بشی عالی میشی

امیدوارم بتونم 😅 خیلی سخته برام رژیم چون در حالت عادی غذام خیلی نیست

ببین خودت😢  دقیقا نصف منه از بس لاغره  https://uupload.ir/files/hw3i_c2893bf9-6db8-4db ...

چند کیلوعه اون؟ شوهرمن 179قد وزن70بزور.منم 160 قد 62 وزن.من وزنم بالای نرماله اون پایین نرمال.باز شما هردو قد بلندین..منم تازه زایمان کردم خیلی چاق شدم

امیدوارم بتونم 😅 خیلی سخته برام رژیم چون در حالت عادی غذام خیلی نیست

یه سری ها استعداد چاقی دارن ابم بخورن چاق میشن لاغری از همه افتضاح تره

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

چند کیلوعه اون؟ شوهرمن 179قد وزن70بزور.منم 160 قد 62 وزن.من وزنم بالای نرماله اون پایین نرمال.باز شم ...

شوهر من ۱۸۰ قدشه وزنش۵۷ بعد از غذاها فکر کنم ناشتا ۵۵باشع😢

مرسی عزیزدلم😍😍😍 جوراباش خیلی خوبن و برای من که قد بلند بودم تا روی زانوم بود😍  اون تاپ و ...

منم قدم بلند و این جوراب بلندا دقیقا تا روی زانوم میاد.اینقددد میکشم تا یکم بره بالاتر😅

من با دامن پاییزه و دامن لی زمستونا تو مهمونی میپوشم خیلی گوگولی میشه.کلا عاشق جورابم 😍جورابای رنگی رنگی و طرحدار و خاص😍

اخه من غذامم خیلی نیست شام اکثرا نمیخورم و ناهارم در حد ۱۰قاشق  ولی دلم میخواد حداقل ۷۸/۷۶ باش ...

احتمالا استپ وزنیکردی یه روز شک بده به بدنت یکم بیشتر بخور بعد شروع کن به رژیم سخت و ورزش میای پایین

دقیقا منم همینم از وقتی یادمه همیشه رژیم بودم🚶🏿‍♀️

الهی بگردم🥺😂⁦♥️⁩

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍