2777
2789
عنوان

دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 296 پست
😂😂😂😂😂😂😂😂جوووننننن تووو فقططط بخندد لانتی جاذاب😂😂😂😂😂😂والا بخدا یا مشکل از منه یا اون دخ ...

مشکل از ماعع عزیزم...وگرنع من با این سنم چ دلیلی دارع روسری ببندم دور کمرم دونگی بازی کنم/

مبینا تا کی هستی؟/

میخام تاپیک کتاب بزنم....اهل کتابی کمک کنی برع پر بازدید؟/

درخواست کاربراس/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
دختر همساده ندارین😂😂😂😂؟؟

چرا داریم اتفاقا اونم دهه هشتادی یکی دیگشونم دهه شصتی ازش خوشم نمیاد   

دیدی وقتی که میگفتم "می‌بینم...آن جشن بزرگ روز آزادی را..." وقتی که دکلمه شعر قشنگ هوشنگ ابتهاج با اون صدای خسته و پخته که از عمق وجودش برخواسته میشه در شعر سایه به زیبایی می‌گه؛ می‌بینم...آن شکفتن شادی را...پرواز بلند آدمیزادی را...آن جشن بزرگ روز آزادی را...کیوان...خندان به سایه می‌گوید:...دیدی؟...به تو می‌گفتم!...آری...تو همیشه راست می‌گفتی...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزدل😘 جدیدا هیجان سایت کشیده بالا😂😂

عزیزم نظرسنجیم شرکت کن اونایی هم ک میشناسی بگو شرکت کنن برام مهمه😘

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
نمد

😑😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
نوش خودت😏☹

تو بخوری بسع برام...نووووش/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نه بابا دهه شصتی هستم         بابا بزرگ سایتم شما جای نوه نتیجه های منید ...

😂😂😂😂باشه شما ثبت نام شدید از همین حالا

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
مشکل از ماعع عزیزم...وگرنع من با این سنم چ دلیلی دارع روسری ببندم دور کمرم دونگی بازی کنم/ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

کی میزنی؟؟ من هستم تا یه ساعت دیگه

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
چرا داریم اتفاقا اونم دهه هشتادی یکی دیگشونم دهه شصتی ازش خوشم نمیاد    

چه امار دقیقی😑😂😂😂😂😂😂بیا یه دختر همساده داریم ما تو سایت دهه ۶۰😂😂😂😂برین تو کوچه بازی کنین😓😓😂😂😂

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂  کی میزنی؟؟ من هستم تا یه ساعت دیگه

@ایسان234  

@nafasبلای۲  

@twinkelgirl  

@fati_tork  

هستین بزنم تاپیک کتاب؟/

@ایسان234     @nafasبلای۲     @twinkelgirl     @fati_tork &n ...

دارم میرم یساعته منتظرم  

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
دارم میرم یساعته منتظرم    

میخای بری؟/

کجا بری؟/

نمد🤤 سامر بره میام ولی تو بزن

خو کی میرع دیگ؟/

میخای بری؟/ کجا بری؟/

اف شم برم‌حموم 😁✋😎

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
😂😂😂😂باشه شما ثبت نام شدید از همین حالا

مرسی خانوم معلم         

دیدی وقتی که میگفتم "می‌بینم...آن جشن بزرگ روز آزادی را..." وقتی که دکلمه شعر قشنگ هوشنگ ابتهاج با اون صدای خسته و پخته که از عمق وجودش برخواسته میشه در شعر سایه به زیبایی می‌گه؛ می‌بینم...آن شکفتن شادی را...پرواز بلند آدمیزادی را...آن جشن بزرگ روز آزادی را...کیوان...خندان به سایه می‌گوید:...دیدی؟...به تو می‌گفتم!...آری...تو همیشه راست می‌گفتی...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز