سلام من امین هستم ۱۳ ساله . ما در اپارتمان زندگی می کنیم . همسایه ی کناری ما یه دختر که خیلی زیبا رو و همچنین خوشگل . من از اون خیلی خوشم میاد ولی نمی تونم بهش بگم . لطفا کمکم کنین که چجوری بهش بگم دوسش دارم . لطفا نصیحت و اینا رو بزارید کنار و فقط کمکم کنید . نیاید بگید برای تو زوده . فقط کمکم کنید که بتونم بهش بگم . خیلی ممنون می شم. تشکر
😂😂😂😂😂😂😂😂جوووننننن تووو فقططط بخندد لانتی جاذاب😂😂😂😂😂😂والا بخدا یا مشکل از منه یا اون دخ ...
مشکل از ماعع عزیزم...وگرنع من با این سنم چ دلیلی دارع روسری ببندم دور کمرم دونگی بازی کنم/
مبینا تا کی هستی؟/
میخام تاپیک کتاب بزنم....اهل کتابی کمک کنی برع پر بازدید؟/
درخواست کاربراس/
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
چرا داریم اتفاقا اونم دهه هشتادی یکی دیگشونم دهه شصتی ازش خوشم نمیاد
دیدی وقتی که میگفتم "میبینم...آن جشن بزرگ روز آزادی را..." وقتی که دکلمه شعر قشنگ هوشنگ ابتهاج با اون صدای خسته و پخته که از عمق وجودش برخواسته میشه در شعر سایه به زیبایی میگه؛ میبینم...آن شکفتن شادی را...پرواز بلند آدمیزادی را...آن جشن بزرگ روز آزادی را...کیوان...خندان به سایه میگوید:...دیدی؟...به تو میگفتم!...آری...تو همیشه راست میگفتی...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
مشکل از ماعع عزیزم...وگرنع من با این سنم چ دلیلی دارع روسری ببندم دور کمرم دونگی بازی کنم/ ...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
کی میزنی؟؟ من هستم تا یه ساعت دیگه
از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏 _shayea/
چرا داریم اتفاقا اونم دهه هشتادی یکی دیگشونم دهه شصتی ازش خوشم نمیاد
چه امار دقیقی😑😂😂😂😂😂😂بیا یه دختر همساده داریم ما تو سایت دهه ۶۰😂😂😂😂برین تو کوچه بازی کنین😓😓😂😂😂
از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏 _shayea/
دیدی وقتی که میگفتم "میبینم...آن جشن بزرگ روز آزادی را..." وقتی که دکلمه شعر قشنگ هوشنگ ابتهاج با اون صدای خسته و پخته که از عمق وجودش برخواسته میشه در شعر سایه به زیبایی میگه؛ میبینم...آن شکفتن شادی را...پرواز بلند آدمیزادی را...آن جشن بزرگ روز آزادی را...کیوان...خندان به سایه میگوید:...دیدی؟...به تو میگفتم!...آری...تو همیشه راست میگفتی...