2777
2789
عنوان

کوشن چیه🤔🤔🙁🙁

41743 بازدید | 19 پست

ب چ دردی میخوره؟

چ مارکی خوبه؟

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

کوشن چیه 🤨

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کوشن ب پنکک مایع میگن .. هم مرطوب کنندست هم پوشش مناسبی داره و سبکه..اجازه تنفس ب پوستت میده و همین باعث کاهش منافذ باز میشه 

ولی کاور انچنانی ندارن 

کوشن میشا خوبه و کلا برندای کره ای کوشنای خوبی دارن

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  

پنکک مایع هست حاوی ضد افتاب و کرم پودر و مرطوب کنندست که خاصیت جوانسازی هم داره من مارک میشا رو استفاده کردم بد نیست واسه استفاده روزانه خوبه که میخوای جایی بری یه رنگ و رویی بگیری ولی نمیخوای ارایشت زیاد باشه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
کوشن ب پنکک مایع میگن .. هم مرطوب کنندست هم پوشش مناسبی داره و سبکه..اجازه تنفس ب پوستت میده و همین ...

برای چند ساعت کاور میکنه؟؟

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
کوشن بهتره یا پنکک

کوشن

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
پنکک مایع هست حاوی ضد افتاب و کرم پودر و مرطوب کنندست که خاصیت جوانسازی هم داره من مارک میشا رو استف ...

پس تاثیر چندان نداره؟

مثلا برا مراسم عقد یا عروسی خوب نیس؟؟

برای چند ساعت کاور میکنه؟؟

موندگاریش بنظرم تا 6.7 ساعته 

ولی بگم اصلا انتظار کاور زیاد نداشته باشید ب قول دوستمون یه رنگ و روی طبیعی ب ادم میده و چون شیمیایی نیست ضرری برا پوست نداره اگ طولانی مدت بمونه 

پس تاثیر چندان نداره؟ مثلا برا مراسم عقد یا عروسی خوب نیس؟؟

کاور زیادی نداره در حد معمولیه برای عروسی که میکاپ کامل لازمه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز