2777
2789
عنوان

تب پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 59 پست
نه چیز جدیدی نبوده همون خوراک روزانه اش فقط ب شیر حساسیت داشت ک حتی سر اونم تب نکرد فقط اسهال و استف ...

پس اگه اسهالم داشته ویروسیه عزیزم....واسه تب بروفن بده هر ۴ ساعت....دیفن هیدرامین واسه حساسیت خیلی خوبه

عزیزم دختر منم تب بالا داشت که با دو تا شیاف همزمان تقرییییبا کنترل میشد.تا چهار روز تب بالا داشت بع ...

عزیزم دخترتون چن. وقتشه؟دوتا شیاف باهم خطرناک نیس؟خیلی میترسم نمیدونم دیگه چیکار کنم 

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخواب به هیچ‌وجه  شیاف هر چهار ساعت  من تا هفات سالگی پسرم هر وفت تب میکرد تا صبح مینشستم ...

نه نمیخابم ب زور خودمو الان نگه داشتم نشستم بالاسرش الان یذره بهتر شده 

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   
دکتر پسرم میگفت از دندون اینقدر تب بالا نمیره .والا هر دکتری برا خودش یه نظری میده آدم گیج میشه  ...

اره دقیقا هرکدوم یچیزی میگن

عزیزم دخترتون چن. وقتشه؟دوتا شیاف باهم خطرناک نیس؟خیلی میترسم نمیدونم دیگه چیکار کنم 

نه شما نذار دخترم نزدیک ده کیلو بود  یک سال و یک ماهش بود دکتر گفت دو تا شیاف نترس عزیزم اگر بروفن داری بروفن بده.

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

دکتره بی سواد بوده والا دندون تب نداره کلا  بچه من ۳ ماه پیش اینجوری شد دکتر گفت تب روزئولاس ه ...

اینم فک کنم رزوئلاس دندون نیس والا این دکتره رو اینقد ازش راضی بودن رفتم پیشش اینم دکتر قبلیه رو میگفت بیسواد بوده پروفن میشه ب ۹ماهه داد؟

پس اگه اسهالم داشته ویروسیه عزیزم....واسه تب بروفن بده هر ۴ ساعت....دیفن هیدرامین واسه حساسیت خیلی خ ...

نه اسهال مال دوهفته پیشه الان هیچیش نیس فقط تب

نه شما نذار دخترم نزدیک ده کیلو بود  یک سال و یک ماهش بود دکتر گفت دو تا شیاف نترس عزیزم اگر بر ...

پسر من امروز وزن کردن ۹کیلو بود همون پروفن میدم عزیزم تب روزئلا یهو میره بالا؟اخه من یبار گرفتم ۳۸بود چند دقیقه بعد ۳۹

دکتره بی سواد بوده والا دندون تب نداره کلا  بچه من ۳ ماه پیش اینجوری شد دکتر گفت تب روزئولاس ه ...

اتفاقا دکتر باسوادی بوده. از قدیم بچه ها موقع دندون تب میکردن حالا یه عده میان تز میدن که دندون تب نداره . پس چرا وقتی دندونش در میاد تبش میخوابه؟ یا چرا دقیقا برای هربار دندون در آوردن تب میکنه؟

جالبه که من بچه اولم سر هر دندونش سرفه های شدید و خلط سینه ، همراه با آبریزش بینی داشت . به دکتر میگفتم میخندید . ولی من مطمئن بودم مال دندونه . به محض نیش زدن دندونش ، خوب میشد

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

تند تند آب و شیر بده .هرچی ادرار کنه و شکمش کار کنه تبش زودتر قطع میشه غذای سنگین ندی بهش سوپ رقیق مناسبش.براش صلوات فرستادم ان شاءالله زود خوب میشه نگران نباش.

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

خودتم چیرخنکی بخور لیمو شیرین بخور توشیرت اثر داره.به بچتم مرتب شیرخودتو بده

شیرم خیلی کمه درحد دوسه بار مک میزنه ول میکنه شیر خشکیه بهش اب سیب دادم خنک بود خوبه بنظرت باز بدم؟

اینم فک کنم رزوئلاس دندون نیس والا این دکتره رو اینقد ازش راضی بودن رفتم پیشش اینم دکتر قبلیه رو میگ ...

بله بچه من ۹ ماهش بود 

ولی طبق تجربه ی من استامینوفن تبشو بهتر میاورد پایین 

بر خلاف واکسنا 

هر سه ساعت بهش بده و‌خودتم بینش یه استراحت بکن 

اتاقش خنک باشه نپوشونش اصلا

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
اتفاقا دکتر باسوادی بوده. از قدیم بچه ها موقع دندون تب میکردن حالا یه عده میان تز میدن که دندون تب ن ...

والا هردکتری ی نظری میده ادم میمونه