2777
2789
عنوان

تب پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 59 پست
تند تند آب و شیر بده .هرچی ادرار کنه و شکمش کار کنه تبش زودتر قطع میشه غذای سنگین ندی بهش سوپ رقیق م ...

مرسی عزیزم والا سوپ درست کردم ظهری خوردش بعد دیگه نخورد تف کرد ندادم شام فقط شیر خورده و ابمیوه

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من امروز وزن کردن ۹کیلو بود همون پروفن میدم عزیزم تب روزئلا یهو میره بالا؟اخه من یبار گرفتم ۳۸بو ...

بله دختر من ۳۷ هفت بود تبش چند دقیقه بعد ک میگرفتم نزدیک چهل میشد

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

بله بچه من ۹ ماهش بود  ولی طبق تجربه ی من استامینوفن تبشو بهتر میاورد پایین  بر خلا ...

یه تاپ و یه شلوار نازک تنشه اتاق خنک کردم من استامینیفون میدم اصلا انگار ن انگار

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   
تب دندون خفیفه اگر اشتباه نکنم.

هر بچه ای فرق داره

من دوتا بچه اولم تب نمیکردن . اما سومی برای دندونش تب کرد و دکتر گفت تبی که یکدفعه شروع میشه و معمولا شب ها هست ، و بعد یکروز قطع میشه ، مال دندونه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
خب هرچی مایعات بخوره براش بهتره اما زیاد خنک نباشه خدایی نکرده گلوش درد بگیره

اها ممنونم ازتون

از تب متنفرم😖😖😖

لباسشو کمتر کن ولی لختش نکن لرز کنه شرایط بدتر میشه

تن شویه کن با اب ولرم پارچه بذار زیر بغل و پشت خیلی تاثیر داره

بعدم اینک اگ دلش داغه بدون تب ویروسیه اما فقط سر و دست و پا داغه دندونه

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

بله دختر من ۳۷ هفت بود تبش چند دقیقه بعد ک میگرفتم نزدیک چهل میشد

خوب پس همونه خیلی ادمو میترسونه

یه تاپ و یه شلوار نازک تنشه اتاق خنک کردم من استامینیفون میدم اصلا انگار ن انگار

قطره استامینوفن دو برابر وزنش بده . شربتش فایده نداره

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
اتفاقا دکتر باسوادی بوده. از قدیم بچه ها موقع دندون تب میکردن حالا یه عده میان تز میدن که دندون تب ن ...

از لحاظ علمی رد شده گلم و اگرم ۱٪ بچه تب کنه نهایتا ۳۷/۵ نه ۴۰ 

ولی در کل دندون اصلا تب نداره ، نظر شما هم محترم

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
هر بچه ای فرق داره من دوتا بچه اولم تب نمیکردن . اما سومی برای دندونش تب کرد و دکتر گفت تبی که یکدف ...

بله درست میگید الان که یادم اومد بچه جاری من همینجوری بود دندونش کبود میشد تب بالا هم داشت.

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

آب سیب طبیعی بگیر بده بهش سیب تب بره پاهاشم گرمه یا یخه؟

اتفاقا دادم بهش پاهاش داغه

از تب متنفرم😖😖😖 لباسشو کمتر کن ولی لختش نکن لرز کنه شرایط بدتر میشه تن شویه کن با اب ولرم پارچه ...

دقیقا همینکارارو کردم والااین همه جاش داغه