2777
2789
عنوان

تب پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 59 پست
قطره استامینوفن دو برابر وزنش بده . شربتش فایده نداره

اره خودمم احساس میکنم اصلا شربتش خوب نیس دکتر دادش ولی خودم قطره دارم اونو میدم تاثیرش بیشتره

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=170418303]اتفاقا دادم بهش کف پاش پیاز بزار میگن تب رو میکشه جونش پیاز

واقعا پیاز میکشه شوهرم هرچی گفت من گفتم ن بابا 

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   
یه تاپ و یه شلوار نازک تنشه اتاق خنک کردم من استامینیفون میدم اصلا انگار ن انگار

تبه مقاوم داره‌گفتم بهت که لامصب پایین‌ نمیاد اصلا 

الان ۳۷ دو دقیقه بعد میشه ۴۰ 

فقط تنش ریخت بیرو‌نترس دیگه تموم شده و راحت شده هیچیم به پوستش نزن

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
تبه مقاوم داره‌گفتم بهت که لامصب پایین‌ نمیاد اصلا  الان ۳۷ دو دقیقه بعد میشه ۴۰  فقط تن ...

وای خدا خیرت بده دقیقا همینیم هربار درجه میزارم فرق میکنه

پارچه که براش میزاری ازجنس نخی باشه خوب بعدم قطره باطعم توت فرنگی خیلی خوب

اره نخی میزارم قطرشم دارم ولی اثر نمیکنه

وای خدا خیرت بده دقیقا همینیم هربار درجه میزارم فرق میکنه

اصلا نگران نیاش تموم میشه 

ماله بچه ی من فقط دم صبحا یکم میومد پایین 

تن شویه عالیه ۴۰ دقیقه با ای ولرمه رو به کرم

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
واقعا پیاز میکشه شوهرم هرچی گفت من گفتم ن بابا 

عزیزم ضرر نمیکنی که

پیازو بزار کف پاش

بلکه بچه طفل معصوم راحت شد از این تب لعنتی

تب خیلی خطریه براز بچه

پیاز کف پا از داروهای شیمیایی که بهتره

اصلا نگران نیاش تموم میشه  ماله بچه ی من فقط دم صبحا یکم میومد پایین  تن شویه عالیه ۴۰ د ...

باشه عزیزم ممنون

دقیقا همینکارارو کردم والااین همه جاش داغه 

پارچه نم دار رو پشت و شکم بذار

سرد نباشه فقط لرزش بگیره

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

عزیزم ضرر نمیکنی که پیازو بزار کف پاش بلکه بچه طفل معصوم راحت شد از این تب لعنتی تب خیلی خطریه بر ...

باشه عزیزم حالا امتحان میکنم شاید اون تاثیر داشت

شیاف زدی براش

اره زدم با شیاف و پاشویه پنج سی سی دارو اومد رو ۳۷ونیم