2777
2789

ختم که نه ولی من صلوات نذر امام جواد میکنم تا الان که بی جواب نذاشتن منو♥️

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی وقتی ختم تموم میشه جواب میگیری؟

نه میگفتم اگه حاجتم براورده بشه مثلا ۱۰۰ صلوات میفرستم

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

😞منم یه مدت خیلی چله و ختم انجام میدادم اوضاع بدتر شد که بهتر نشد!!هیییییی !کم کم دارم ناامید میشم

حس میکنم خدا منو دوست نداره😞☹ناشکر نیستم

خدایا همین که میگذره شکرت....

بد جواب میگرفتی صدرصد؟ ینی منم بگم جواب میگیرم😔😔😔

اره گرفتم من 

توکلت به خدا باشه گلم

من نمیدونم خواستت چیه ولی میدونم خواستت برای خدا کمترین کار هست و خدای مهربون هوامون رو داره♥️

دلم خیلی گرفته خیلی حالم بده 😔

عزیزم منم الان یه مشکل بزرگ دارم توکلت به خدا باشه گلم♥️

برات سوره کوثر میخونم

عزیزم منم الان یه مشکل بزرگ دارم توکلت به خدا باشه گلم♥️ برات سوره کوثر میخونم

خیلی ممنونم گلم راستش ی مدتی میشه با نامزدم البته عقدم کردیم خیلی جروبحث داریم خیلی سری از کوره درمیره حرفاش خیلی دلمو میشکنه همش قهریم خسته شدم حالم خیلی بده 😔

خیلی ممنونم گلم راستش ی مدتی میشه با نامزدم البته عقدم کردیم خیلی جروبحث داریم خیلی سری از کوره درمی ...

عززززیزم

سعی کن موقع هایی که اروم هستین باهم حرف بزنین و ببینین مشکل کجاس 

انشاءالله که کنار هم خوشبخت و خوشحال باشین