ختم که نه ولی من صلوات نذر امام جواد میکنم تا الان که بی جواب نذاشتن منو♥️
🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه میگفتم اگه حاجتم براورده بشه مثلا ۱۰۰ صلوات میفرستم
🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
من نمیدونم خواستت چیه ولی میدونم خواستت برای خدا کمترین کار هست و خدای مهربون هوامون رو داره♥️
عزیزم منم الان یه مشکل بزرگ دارم توکلت به خدا باشه گلم♥️
برات سوره کوثر میخونم
خیلی ممنونم گلم راستش ی مدتی میشه با نامزدم البته عقدم کردیم خیلی جروبحث داریم خیلی سری از کوره درمی ...
عززززیزم
سعی کن موقع هایی که اروم هستین باهم حرف بزنین و ببینین مشکل کجاس
انشاءالله که کنار هم خوشبخت و خوشحال باشین