2777
2789
عنوان

یک بود یکی نبود

78 بازدید | 11 پست

یک دختری کوچولویی بدنیا امد که هیچکس از دنیا امدنش خوشحال نشد در واقع فرزند اخر خانواده بود ناخواسته بود مادرش نمیخواستتش میخواست سقط ‌کنه ..اجر سیمان هر جیزی که فکر کنید رو شکم گذاشت که این دختر کوچولو تو شکم بمیره ولی نشد تو شکم چقدر زجر ودرد کشید به دنیا امد اما کسی نخندید بزرگ شد اما قدش کوتاه بود یک دختر کوچولک که همه مسخره اش میکردن همیشه تنها بود درس خوند بزرگتر شد بزرگتر یک سال نشست تو خونه درس خوند وضعیت مالی خوبی نداشتند رفت دانشگاه ..بعد لیسانس وکالت امتحان داد و قبول شد برای خودش خانم وکیل شد مردم کم بهش پرونده میدادن فکر میکردند وکیل باید قد بلند باشه قد بلند حتما میتونه حقش بگیره خیلی دلش شکست راهش ادامه داد همیشه تنها بود چون خواهر و برادرش ازدواج کردند مادرش زیاد راضی نبود از مجرد موندنش همیشه دوست داشت بره تو خونه نباشه انقد که تو خونه حس میکرد مزاحم با یک پسر که خانواده اش راضی نبودن ازدواج کرد پسره هم قدش کوتاه بود با هم زندگی کردن اماخانواده شوهر جز اذیت کردن تو گوش پسر خوندن کاری بلد نبودن خیلی از زندگی خسته شد دوست داشت جایی بره کسی نباشه خودش باشه وخودش خیلی تنهاست میگه خدایا هر جایی میرم انگار اضافی ام کجا برم تو بگو...

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم خداروداشته باشه دیگه تنهانیست خداهمه کس آدمه

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

خدا پس کجاست ادمی که توشکم مادرش تنهاست و زجر میکشه خدایش پس کجاست کی اروم میشه کی زندگی کنه و ادم چقدر جوان چقدر ارزو داره 

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم
خدا پس کجاست ادمی که توشکم مادرش تنهاست و زجر میکشه خدایش پس کجاست کی اروم میشه کی زندگی کنه و ادم چ ...

هنوزم هستن کسایی ک مهارت براشون مهمه ن قد و ظاهر

همینقدر ک همسرت پششته خوبه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."