2777
2789
عنوان

قهر آشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 76 پست
🙂🙂درسال دوبار لازمه این حالت 😁.هر۶ماه یکبار 

بعله هر شش ماه لازم و کفاییه اما هر روز یا یخط در میون آدمو کلافه میکنه. ببین خانواده من از ما 2000 کیلومتر فاصله جغرافیایی دارند. باز ایشون شاکیه که خانوادت در زندگی ما دخالت می کنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعله هر شش ماه لازم و کفاییه اما هر روز یا یخط در میون آدمو کلافه میکنه. ببین خانواده من از ما 2000 ...

ای بابا 😔.خب اینجوری فایده نداره که همش بحثه توخونه. من به شخصه اولین کاری که تو زندگیم کردم ارتباط اصولی برقرار کردم تو خونواده شوهرم نمیشه گفت سیاست به کار بردم ولی اینجوری راحتی خیال به شوهرم دادم همین آرامش خیالش تو زندگی منم هست .خودتون باید سکوت کنید تا کار به بحث نکشه .شماهم حرف خونوادشومیزنید؟

گاهی محکم و جدی و بی رودروایسی حرف زدن بهتر از محبته بهش بگین که این رفتارا داره شما ازش زده و خسته ...

دقیقا  باید یکجا سرش به سنگ بخوره بفهمه چی به چیه . باور کن برا من زندگیم مهمه. خیلی ها با روش ها دیگه حلش می کنند ...

ای بابا 😔.خب اینجوری فایده نداره که همش بحثه توخونه. من به شخصه اولین کاری که تو زندگیم کردم ارتباط ...

به هیچ عنوان. من یک رابطه بسیار خوب افلاطونی با مادر خانمم دارد. با برادر خانمم هم رابطم صمیمیه. خواهر خانم و باجناق هم ندارم. 

دقیقا  باید یکجا سرش به سنگ بخوره بفهمه چی به چیه . باور کن برا من زندگیم مهمه. خیلی ها با روش ...

خشن نشین

اما حتما جدی صحبت کنین

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
به هیچ عنوان. من یک رابطه بسیار خوب افلاطونی با مادر خانمم دارد. با برادر خانمم هم رابطم صمیمیه. خوا ...

سکوت کردین تاحالا دربرابر این حرفاش؟ درمواقع اینکه حرف میزنه میگه دخالت میکنن؟ولی باهاش حرف بزنید منطقی یکبار برای همیشه هرکی زندگی خودش رو داره بگید هروقت اگه اگه اونام دخالت کردن تو مدیریت کن و توخونه و پیش من نگو یه جورایی میشه گفت ازیه گوش  بشنوه و ازیه گوش در کنه .

خشن نشین اما حتما جدی صحبت کنین

خب الان بخام سر صحبت باز کنم اون 3 روز سوخت میشه. به نظرم تا یک هفته ادامه میدم. خونه رو دو قسمت کردیم. اتاق مستر برا منه. پذیرایی آشپزخونه و مشاعات برا اون. از تجهیزات هم تلویزیون  ماهواره برا اونه و لب تاب برا من.  مواد خوراکی هم تازه یخچال و خونه شارز کردم متاسفانه تا 10 یک ماه آینده یدون پوست پیاز هم لازم نداره. اما من چند روزه میوه خارمو نهارم که شرکت. 

خب الان بخام سر صحبت باز کنم اون 3 روز سوخت میشه. به نظرم تا یک هفته ادامه میدم. خونه رو دو قسمت کرد ...

چه کار اشتباه و بچه گانه ای

یعنی چی خونه دو قسمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

اتفاقا قهر هستین، روزاتون داره سوخت میشه

باز هم میگم آدم بزرگا حرف میزنن واسه رفع مشکل، بچه ها قهر میکنن

حیف روزای زندگیه به قهر بگذره

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
سکوت کردین تاحالا دربرابر این حرفاش؟ درمواقع اینکه حرف میزنه میگه دخالت میکنن؟ولی باهاش حرف بزنید من ...

مثلا من در هفته یکبار به مادرم تماس میگیرم. اما بحث اینجاست که میگه چرا اخبار خونه میدی به مادرت. میپرسم چه اخباری ؟ مثلا چرا گفتی غذا چی خوردم. یا لباس و یا چی خریدم. خب اگر آدم سر مسائل روز مره صحبت نکنه سر چی صحبت کنه. نمیشه بگی سلام خداحافظ که

خب الان بخام سر صحبت باز کنم اون 3 روز سوخت میشه. به نظرم تا یک هفته ادامه میدم. خونه رو دو قسمت کرد ...

اینجوری میخواین مشکلاتتون رو حل کنید 🤔🤔🤔با جدا کردن خودتون از اون؟

سکوت کردین تاحالا دربرابر این حرفاش؟ درمواقع اینکه حرف میزنه میگه دخالت میکنن؟ولی باهاش حرف بزنید من ...

من تقریبا یک گوش در و یک گوش دروازه ام. اما میاد چالش میکشه وسط و مثلا از من نظر میخاد و میگه نظر تو برام مهمه و بعد شر بپاست که چرا طرف خانوادتو گرفتی