2777
2789
عنوان

قهر آشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 76 پست
مثلا من در هفته یکبار به مادرم تماس میگیرم. اما بحث اینجاست که میگه چرا اخبار خونه میدی به مادرت. می ...

آقا خونه ای زنگ نزن حالا که دیدی حساسه تو محل کار با مادر صحبت کن ولی چاره کار شما این نیست بخدا باید باهاش صحبت کنی اونم جدی .مگه خانومت با مامانش حرف نمیزنه؟

اینجوری میخواین مشکلاتتون رو حل کنید 🤔🤔🤔با جدا کردن خودتون از اون؟

میدونم اشتباهه. من همیشه با سیاست خودم وضعیت مدیریت میکردم و نهایتم آشتی و رفع مشکل. اما اینبار قصد دارم با بازی اون برم جلو . با خونسردی کامل ببینم تا کجا میخاد ادامه بده. گفتم که لجباز نیستم. میخام بدونم ایا واقعا زندگیش براش مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم اشتباهه. من همیشه با سیاست خودم وضعیت مدیریت میکردم و نهایتم آشتی و رفع مشکل. اما اینبار قصد ...

مگه نمیگید مغروره ؟هرچقدرم زندگی مهم باشه بنظرخودتون پا پیش میزاره ؟

آقا خونه ای زنگ نزن حالا که دیدی حساسه تو محل کار با مادر صحبت کن ولی چاره کار شما این نیست بخدا بای ...

بله تقریبا هر یک ساعت یکبار. هر چه هم با واتس و پیامک در ارتباطه. هر بار هم یک قسمت مکالمه من باید گوشی بگیرم و حال احوال کنم. اما من که با خانوادم میخام صحبت کنم. همون لحظه صدا تلویزیون دو برابر میشه و یا موسیقی پخش میکنه.

مگه نمیگید مغروره ؟هرچقدرم زندگی مهم باشه بنظرخودتون پا پیش میزاره ؟

بلاخره یجا باید کوتاه بیاد. من که تاب آوریم زیاده. جمعه هم برنامه کوه و پیک نیک با دوستام ریختم. میرم دل جنگل چادر میزنم 

بله حدود 3 سال نامزد بودیم و 6 ماهه زیر یک سقفیم

اهوم پس اول کارید و اینجور حساسیت  ها وجود داره متاسفانه .مدیریتش کن نه با جدا کردن خودت ازاون با منطقی حرف زدن .نشد نتونستی براش توی یه کاغذ چیزایی که اذیتت میکنه رو بگو بهش به خانومتم بگو اونم همین کار رو بکنه .بگید درمورد خانواده ها حرفی تو خونه زده نشه حالا که حساسیت وجود داره سر کار بامامانتون صحبت کنید شاید تغییری ایجاد شد ولی گذراست این دوره میگذره ولی با مدیریت خودتون

اهوم پس اول کارید و اینجور حساسیت  ها وجود داره متاسفانه .مدیریتش کن نه با جدا کردن خودت ازاون ...

تا حدودی منو متقائد کردید. امروز میرم خونه ولی اگر دوباره صحنه دیروز دیدم. دیگه واقعا.... حالا رسیدم خونه شرایط کامنت میکنم

تا حدودی منو متقائد کردید. امروز میرم خونه ولی اگر دوباره صحنه دیروز دیدم. دیگه واقعا.... حالا رسیدم ...

کمی باید حوصله به خرج بدی بخدا من خودم همه اینا رو گذروندم ولی گذشت الان بهش فک میکنن میگم چقدر  بچگی کردم الان با مادرشوهرم یه رفیقم گاهی چنان خوبیم که شوهرم واقعا تو چشماش خوشحالی رو میبینم واین برام کاملا ارزشمنده امیدوارم زود بگذره مشکلاتتون. کمی حوصله ومحبت خرج کن باور کن دل به دلش بدی خوب میشه بدون خواسته هات چیه ومتقابل شماهم خواسته هاشو بپرس بگو خوشی که توبا مادرت داری منم احتیاج دارم 

تا حدودی منو متقائد کردید. امروز میرم خونه ولی اگر دوباره صحنه دیروز دیدم. دیگه واقعا.... حالا رسیدم ...

امروز رسیدم خونه. داخل آشپز خانه بود. هیچ توجهی نکرد. رفتم داخل اتاقم. دیدم دست به اتاق من مهم نزده . رفتم داخل حمام دیدم لباس های خودش شسته و لباس های من یک گوشه افتاده. منم براش کادو خریده بودم. گذاشتم کنج اتاق و در هم بستم. الان هم دارم سیب میخورم

امروز رسیدم خونه. داخل آشپز خانه بود. هیچ نوجهی نکرد. رفتم داخل اتاقم. دیدم دست به اتاق من مهم نزده ...

نوش جان .وقتی تو اونجوری ترک میکنی خونه رو منم باشم همین کاررومیکنم 😁.کمی حوصله خرج بده میدونما برای شما مردا سخته ولی این سری هم تو پاپیش بزار و باهاش جدی صحبت کن نه خشن با محبت .اونم ازروی مغرور بودنشه دل به دلش بده 

گاهی وقت ها مشکلات به خاطر عدم درک متقابل و تفاوت توی طرز فکره که اگه جفتتون منطقی باشید با صحبت کرد ...

مشکل اینه که طرف مقابلم منطقی نیست و لجبازه به هر قیمتی. شاید درست نباشه بگم اگر بخاهم ادامه بدم تا خود اتاق قاضی باهام میاد. البته شاید اشتباه از من باشه . من تقریبا براش کم نگذاشتم. من خودم فکر میکنم ظرفیت نداره و خودش گم کرده با مال خودم براخودم کلاس میگذاره

نوش جان .وقتی تو اونجوری ترک میکنی خونه رو منم باشم همین کاررومیکنم 😁.کمی حوصله خرج بده میدونما برا ...

سخته . بار اول که نیست شاید راحت بگم ده بار من جلو اومدم. این بار میخام تکلیفم با خودم روشن بشه. حداقل با خودم ارزش قائل بشم