2777
2789
عنوان

قهر آشتی

527 بازدید | 76 پست

روان شناس ها  تاکید دارند که نباید از زمان قهر طرفین بیشتر از 24 ساعت بگذرد. اما گاها طرف مقابل از این موضوع مطلع است و میگوید خودش میاد سراغم و معمولا در دعوا ها به عنوان برگ برنده از این موضوع استفاده می کند و باج خواهی عاطفی می کند.

تعداد رای : 20
نظرسنجی
این بار وظیفه او می باشد پیش دستی کند
2
10%
شما باید مجدد پا پیش بگذارید
15
75%
همچنان توجه نکنید تا متوجه اشتباه خود شود
2
10%
گزینه دیگر را شما کامنت کنید لطفا :
1
5%

مگه حتما باید بری معذرت خواهی واسه آشتی؟ 

برو بهش بگو باید با هم حرف بزنیم تامشکل حل بشه

بعد حرفاتون را بزنین

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه که همش یه سنگ بمونه زیر اسیاب ...من باشم نمیرم طرفش تا یاد بگیره زندگی مشترک یعنی همدلی نه یکی همش بیاد جلو اونیکی بمونه سرجاش و درجا بزنه

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!

خیلی کلی گفتید واقعا اینجوری نمیشه نظر داد

خودتون بهتر میدونید که باید چیکار کنید 

ولی به نظرم زن به محبت نیاز داره البته اگه قصد سو استفاده نداره که ۸۰ درصد خانوم های ما خوبن

مگه حتما باید بری معذرت خواهی واسه آشتی؟  برو بهش بگو باید با هم حرف بزنیم تامشکل حل بشه بعد ...

خب فعلا در مرحله برگشت به رابطه می باشیم و باید یکی شروع کننده باشد. چندین بار من پا پیش گذاشتم و بعد صحبت کردیم و این تقریبا برا من شده وظیفه و بر ایشون شده انتظار. این بار من توقع دارم ایشون پیش دستی کند اگر واقعا برای من و زندگیش ارزش قائل است. بگذریم که حالا شاید حق با من یا ایشان باشد یا بلعکس.

خب فعلا در مرحله برگشت به رابطه می باشیم و باید یکی شروع کننده باشد. چندین بار من پا پیش گذاشتم و بع ...

شاید لازم باشه اینبار هم پیش قدم بشین ولی اتمام حجت کنین که دفعه آخر که با وجود مقصر نبودن پیش قدم شدین

ایرادات را بگین و صد البته شنونده خوبی باشین

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
خیلی کلی گفتید واقعا اینجوری نمیشه نظر داد خودتون بهتر میدونید که باید چیکار کنید  ولی به نظر ...

احساس میکنم لطف مکرر شده حق مصلم و این موضوع واقعا حس منو سرد میکنه و احساس میکنم من و زندگیم براش اهمیت داره. اگر داشت حداقل یک بار ایشون رابطه را جوش میداد.

احساس میکنم لطف مکرر شده حق مصلم و این موضوع واقعا حس منو سرد میکنه و احساس میکنم من و زندگیم براش ا ...

خب به نظرم عادی رفتار کنید انگار نه انگار ایشون قهر هستن 

زندگی عادی خودتون رو بکنید خودش کم کم خوب میشه 

شاید لازم باشه اینبار هم پیش قدم بشین ولی اتمام حجت کنین که دفعه آخر که با وجود مقصر نبودن پیش قدم ش ...

صحبت شما جای تامل دارد. اما دیشب که از شرکت اومدم خونه قصدم این بود که پیش دستی کنم. حتی خواستم شب شام بریم بیرون ام اون حالتی که روی مبل نشسته بود و بی توجه بود میاد جلو چشمم. حرسم میگیره. انگار ن انگار .  

همسر بنده اینطور هستن بسیار مغرور  حتی حق با بنده هم باشه امکان نداره پا پیش بزارن

من خودم مخالف مرد سالاری هستم و احترام مقابل برام مهمه . اما خداییش باید طرف جنبه داشته باشه و پر ظرفیت باشه