روان شناس ها تاکید دارند که نباید از زمان قهر طرفین بیشتر از 24 ساعت بگذرد. اما گاها طرف مقابل از این موضوع مطلع است و میگوید خودش میاد سراغم و معمولا در دعوا ها به عنوان برگ برنده از این موضوع استفاده می کند و باج خواهی عاطفی می کند.
مگه حتما باید بری معذرت خواهی واسه آشتی؟ برو بهش بگو باید با هم حرف بزنیم تامشکل حل بشه بعد ...
خب فعلا در مرحله برگشت به رابطه می باشیم و باید یکی شروع کننده باشد. چندین بار من پا پیش گذاشتم و بعد صحبت کردیم و این تقریبا برا من شده وظیفه و بر ایشون شده انتظار. این بار من توقع دارم ایشون پیش دستی کند اگر واقعا برای من و زندگیش ارزش قائل است. بگذریم که حالا شاید حق با من یا ایشان باشد یا بلعکس.
خیلی کلی گفتید واقعا اینجوری نمیشه نظر داد خودتون بهتر میدونید که باید چیکار کنید ولی به نظر ...
احساس میکنم لطف مکرر شده حق مصلم و این موضوع واقعا حس منو سرد میکنه و احساس میکنم من و زندگیم براش اهمیت داره. اگر داشت حداقل یک بار ایشون رابطه را جوش میداد.
شاید لازم باشه اینبار هم پیش قدم بشین ولی اتمام حجت کنین که دفعه آخر که با وجود مقصر نبودن پیش قدم ش ...
صحبت شما جای تامل دارد. اما دیشب که از شرکت اومدم خونه قصدم این بود که پیش دستی کنم. حتی خواستم شب شام بریم بیرون ام اون حالتی که روی مبل نشسته بود و بی توجه بود میاد جلو چشمم. حرسم میگیره. انگار ن انگار .