2777
2789
عنوان

قهر آشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 76 پست

راستش ما قهر و دعوا زیاد نداریم ولی وقتی ناراحتی پیش میاد همسرم نود درصد اوقات پیش قدم میشه با اینکه مقصری توی ماجرا نیست و سوتفاهم معمولا

ولی خب حتما وقتی پیش قدم شد منم معذرت خواهی میکنم یا اینکه خودش میاد میگه با اینکه مقصری ولی عزیزی یا اینجور جمله ای و مشکل حل میشه

یعنی بهم میفهمونه که منم ایراد داشتم و شاید مقصر بودم

پس میتونین پیش قدم بشین ولی بهش بفهمونی که واسه تقصیر کار بودن نیست که اینکار را انجام میدین

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
راستش ما قهر و دعوا زیاد نداریم ولی وقتی ناراحتی پیش میاد همسرم نود درصد اوقات پیش قدم میشه با اینکه ...

بهترین حالت همینه. اما توضیح دادم که لطف مکرر شده حق مصلم و حتی در زمان آشتی و یا عادی ، به این رفتارش نیز میباله و غرورش تحسین میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم مخالف مرد سالاری هستم و احترام مقابل برام مهمه . اما خداییش باید طرف جنبه داشته باشه و پر ظر ...

موافقم با شما 

مرد سالار نیستن 

احترام متقابل وجود داره 

ولی متاسفانه غرور بسیار دارن

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
راستش ما قهر و دعوا زیاد نداریم ولی وقتی ناراحتی پیش میاد همسرم نود درصد اوقات پیش قدم میشه با اینکه ...

خوشبختی تون مستدام بانو

بهترین حالت همینه. اما توضیح دادم که لطف مکرر شده حق مصلم و حتی در زمان آشتی و یا عادی ، به این رفتا ...

گاهی محکم و جدی و بی رودروایسی حرف زدن بهتر از محبته

بهش بگین که این رفتارا داره شما ازش زده و خسته میکنه 

راستش نیاز به اتمام حجت پدرانه داره همسرتون به نظر(منظورم تحکم و جدیته) 

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
موافقم با شما  مرد سالار نیستن  احترام متقابل وجود داره  ولی متاسفانه غرور بسیار د ...

اما مرد یک ویژگی دارد که اگر زن پا پیش بگذارد. این لطف یا احترام سریع متوجه میشه و شاید به زبان نیاره ولی در رفتارش مشخصه و به نوعی تایید و تحسین میکنه

خوشبختی تون مستدام بانو

ممنون

شما هم همینطور

البته نود درصد نقش شوهرمه که آرومه و صبور و مهربون

داره منو هم صبور میکنه😁

اما مرد یک ویژگی دارد که اگر زن پا پیش بگذارد. این لطف یا احترام سریع متوجه میشه و شاید به زبان نیار ...

حتی یکبار هم احساسشون رو ابراز نکردن

من نتونستم ایشون و تغییر بدم ولی سعی کردم خودمو وفق بدم

ممنون شما هم همینطور البته نود درصد نقش شوهرمه که آرومه و صبور و مهربون داره منو هم صبور میکنه😁

قدردان ایشون باشید لطفا

گاهی وقت ها مشکلات به خاطر عدم درک متقابل و تفاوت توی طرز فکره که اگه جفتتون منطقی باشید با صحبت کرد ...

درسته موضوع اصلی با صحبت کردن حل میشه. ولی داستان ما داستان شهر موش ها و آویزون کردن زنگ به گردن گربه است. حالا کی باید داوطلب بشه