2777
2789
عنوان

حسوووود

231 بازدید | 45 پست

سلام دوستان، از ادماي حسود دوروبرم خسته شدم 

من خودم تا حالا بد كسيو نخواستم ولي با هركي دوس ميشم حسود از آب در مياد 

ديگه خسته شدم 

ترجيح ميدم تنها باشم تا با ادمايي كه دلشون سياهه و حسودن 

چرا ما ادما اينطوري شديم اخه 

بخدا از بدبختي بگم همه دوسم دارن و بام خوبن 

ولي كافيه بفهمن خوشبختم و خوشحال تو روم حسادت ميكنند 

و بدجنسي 

من ظاهر متوسط رو به بالا و زندگي متوسطي دارم ولي همونام كه هم سطح من هستن هم باز حسادت ميكنند

اخه چرا؟!!!!

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

حسوودن دا حسود

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نمیدونم کدوم سوره بود.بزن نت بیاااد...😶

لحظه ی گذشتن ازتو...اخرین لحظه ی دیدااااار.....واسه توازتوگذشتم...همینومیگن یه ایـــــــــــــــثار.....😴😢این جمله ی پایانی یه اهنگه خیلی دوسش دارم😍

ینی اونقدری درکت میکنم که حد نداره، یه دختر 25 ساله تو فامیلمون هست ،طلاق گرفته با بچه 5 سالش ،داره با من 19 ساله رقابت میکنه انگار، هر چی میخره میاره نشونم میده ،باورتون میشه؟

نمیدونم کدوم سوره بود.بزن نت بیاااد...😶

چه سوره ايي؟

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
ینی اونقدری درکت میکنم که حد نداره، یه دختر 25 ساله تو فامیلمون هست ،طلاق گرفته با بچه 5 سالش ،داره ...

اره چون احساس كمبود از درون داره 

ینی در این حد حسودن؟

انقدر داستانام زياده كه بگم ده صفحه ميشه 

چی میگی الان برادر از برادر میخواد سبقط بگیره چخ برسه به غریبه ها

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز