2821
2789
عنوان

حسوووود

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 45 پست
کمتر توهم بزن مشکل حل میشه

توام بعضي وقتا سكوت كني و نظر ندي نميگن لالي 

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب با اینا قطع ارتباط کن

قطع ارتباط كردم ىلي الان خيلي تنهام 

فقط با خانواده خودم و همسرم ارتباط داريم

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
اره چون احساس كمبود از درون داره 

اره همه فامیل همسنو در موردش میگن ،خانوادش خیلی عقده ای بارش اوردن ،، به حدا عوض اینکه حرصم بگیره نارلحت میشم براش، همش فک و ذکرش شده پسرا و تیپ و ظاهرش، دلم به حال بچه ش میسوزه

هیچوقت از خوشبختی و بدبختیت پیش کسی حرف نزن

حرف نميزنم ولي با چشم خودشون زندگي ادمو ميبينن وتو روم توهين ميكنند

اره همه فامیل همسنو در موردش میگن ،خانوادش خیلی عقده ای بارش اوردن ،، به حدا عوض اینکه حرصم بگیره نا ...

منم دلم براش سوخت 

اخه ما اداما به چيمون مغرور ميشيم وقتي يه ويروس راحت از پا درمون مياره

تازه اگه به مرگ طبيعيم بميريم 

نه جووني برامون ميمونه 

نه زيبايي

تهش مرگه

حرف نميزنم ولي با چشم خودشون زندگي ادمو ميبينن وتو روم توهين ميكنند

جوابشونو بده 

چرا اجازه میدی بهت توهین بشه؟ دهن کوبشون کن تا دفعه دیگه زر نزنن

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
@نی_نی_یار_شب     عزیزم لطفا پیگیری کنید ..

اره حتما پيگيري كنه كه يه ادم كمبود دارو حذف كنه 

دلم برات ميسوزه توام بشدت حسودي و قلبت سياهه

@نی_نی_یار_شب     عزیزم لطفا پیگیری کنید ..

عزیزم دوست نداری نیا تاپیکش را نی نی یار صدا میزنی

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘
جوابشونو بده  چرا اجازه میدی بهت توهین بشه؟ دهن کوبشون کن تا دفعه دیگه زر نزنن

با ادماي بد ذات و حسود دهن به دهن كنم خودم بيشتر اعصابم خورد ميشه 

نمونش همين كاربر افسانه كه الان داره عقده هاشو سر من خالي ميكنه

اره حتما پيگيري كنه كه يه ادم كمبود دارو حذف كنه  دلم برات ميسوزه توام بشدت حسودي و قلبت سياهه

شما از همیت کامنتت مشخصه که ادم نرمالی نیستی

من اصلا میدونم شما کی هستی که بهت حسادت کنم؟😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

لطفا برای بیان نظرتون از ادبیات صحیح استفاده کنید

توهم نزن ادبيات خوبيه؟؟؟؟ 

لطفا كامنت ايشونم بخونيد 

2790
2823
2791
2779
2792