2821
2789
عنوان

حسوووود

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 45 پست
با ادماي بد ذات و حسود دهن به دهن كنم خودم بيشتر اعصابم خورد ميشه  نمونش همين كاربر افسانه كه ...

مجازی فرق میکنه جواب نده

اما توی واقعیت اگه سکوت کنی میگن بلانسبت نفهمه هیچی حالیش نیست...یکبار درست حسابی دهنشونو ببند تا دیگه بهت توهین نکنن

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما از همیت کامنتت مشخصه که ادم نرمالی نیستی من اصلا میدونم شما کی هستی که بهت حسادت کنم؟😑😑😑😑😑 ...

ديگه تو تاپيكاي من نظر نده 

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
عزیزم دوست نداری نیا تاپیکش را نی نی یار صدا میزنی

ممنون عزيزم 

ولش كن دلش حتما از جايي پره 

ني ني يارم كه نميدونم چرا الكي جانب داري ميكنه 

كامنت اين خانم كه به من گفت توهمي نخوند

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
اگر اسمتون یادم موند حتما همینکارو میکنم ولی میدونم که اسمت یادم نمیمونه

كلا تو هيچ تاپيكي نظر ندي بهتره 

اينطوري اعصاب بقيه رم خورد نميكني

کمتر توهم بزن مشکل حل میشه

ني-ني-يار-شب@ 

لطفا توهين و بي ادبي اين خانومو پيگيري كنيد 

پستشون گزارش بزنید

پستشو گزارش زدم ولي هرچي شما رو تگ ميكنم تگ نميشين

اگر اسمتون یادم موند حتما همینکارو میکنم ولی میدونم که اسمت یادم نمیمونه

وقتی نی نی یار صدا میکنید و به مشکل رسیدگی میشه  باید تاپیک ترک کنید الان بحث شما کاملا بی دلیل هست اگر میخواستید به موضوع خودتون رسیدگی کنید منو چرا صدا کردید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

وقتی نی نی یار صدا میکنید و به مشکل رسیدگی میشه  باید تاپیک ترک کنید الان بحث شما کاملا بی دلیل ...

عزیزم ایشون منو ریپلای کردن منم جوابشونو مودبانه دادم...توهینی نکردم بهشون

2823
2791
2779
2792