2777
2789
عنوان

کمکم کنید

54 بازدید | 4 پست

سلام هشت ماهه عقد کردم به همسرم شک دارم احساس میکنم فردی در گذشتش بوده و مطمئنم بوده ، چند روز پیش با کسی چت میکرد تا من میرفتم سمتش از صفحه چت خارج میشد ، بعدشم پیامارو پاک کرده بود ، رمز گوشیشو میدونم مدام چکش کردم چیزی پیدا نکردم اما احساس میکنم چیزیو ازم مخفی میکنه ، میگه میرم آرایشگاه اما بیشتر از ۲ ساعت طول میکشه ، ده دقیقه ای میره بیرون بیشتر طول میکشه میترسم از اینکه زن دیگ ای تو زندگیم پیدا شه از اینکه بهم خیانت کنه ، دیگ نمیتونم مقل قبل دوسش داشته باشم نمیتونم بهش محبت کنم احساس میکنم محبتاش ظاهریه یا میخواد گولم بزنه یا بخاطر رفع نیازش میاد سمتم دارم ازش متنفر میشم اما میخوام زندگیمو حفظ کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=170203349]ی بار ک رفت بیرون برو دنبالش ببین کجا میره اگه نمیفهمه میتونی با ی شماره دیگه امتحانش کنی [/QUOTE

یه بار تو جستجو های اینستاش اسم یه دختررو دیدم که بعدش گفت گوشی دست همکارش بوده و اون سرچ کرده شک منم از اونجا شرو شد