2777
2789

من بابام هیچی نداره فقط ی خونه درب وداغون نامزدم همش تو چشممم میزنه 😒به نظرتون چکار کنم خیلی بهم برمیخوره اعتماد به نفسم زیر صفر شده همش کسای دیگیه میییبنم باباشون پولداره حسودیم میشه

تف تف تف🤮                                                                                                                                                                                                                                                                              « « « اسم کاربریم هرر چی زدم تایید نشد ولی این گنا تاییدشد 🤐 (در ضمن کاربری قبلیم ترکوندین 😭)                                                                                                                                    خدایا حالا که بهم نی نی دادی سالم برسون به دستم😭 میدونم بنده خوبی نبودم همسر خوبی نبودم فرزند خوبی نبودم ولی بهت قول میدم مادر خوبی باشم😭                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باباتو عوض کن

چ نامزد بیعقلی داره ک همچی چیزیو طعنه میزنه از روز اوال ندید؟اگ عقد نکردی یکم بیشتر راجع بهش فکر کن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
خدادسایه خودشونو بالاسرمون نگه داره

والا 🖒

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

بابای من خونه درب و داغونم نداره😁

نامزدتم بیخود کرده میرفت دختر پولدار میگرفت

یا دختر پولدارا تحویلش نمیگرفتن؟

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند

الان بیشتر از اینکه نگران ارثیت باشی نگران اون شوهرت باش

این از همین الان داره داد میزنه دهنت سرویسه ببخشید رک میگما

مگه التماسشو کردی ک بیاد باهات ازدواج کنه

خب میرفت دختر پولدار میگرفت

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

نامزدتو عوض کن

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌