2777
2789
عنوان

اختلاف سنی کم بین بچه ها

310 بازدید | 48 پست

دخترم ۲۰ روز دیگه یه ساله میشه. بعد یک سالگیش میخوام اقدام کنم برا دومی...

کسی اختلاف سنی بچه هاش اینجوری هست یا از آشناهاش؟

دوست دارم اختلاف سنی بچه هام کم باشه

خوبع خیلی کم بهترع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچت هنوز کوچیکه گناه داره 

😢😢😢😢😢😢

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

از ی نظر خوبه که باهم بزرگ میشن و راحت تری اما از طرفی در آینده زود هم تنها میشی مثلا میرن دانشگاه سربازی یا ازدواج 

خدای مهربونم شکرت ❤ ازت میخوام هرکسی هر حاجتی داره برآورده بشه❤ آمین ❤

داداشام پشت هم به دنیا بودن مامانم همیشه میگه اونجوری که دلم میخواست نتونستم بهشون برسم 

بعدم بارداری پشت هم و چند سال شیر دادن واقعا توان بدنی بالایی میخواد 

حواستون به خودتون هم باشه☺️

به اولی ظلم میشه فرصت بچگی و مورد توجه بودن رو از دست میده من دوتا پسر پشت هم دارم همیشه دلم برای بزرگه میسوزه چون اصلا فرصتی برای مورد توجه بودن نداشت و این تو روحیه اش تاثیر گذاشته فقط خوبیش اینه که همبازی میشن

عزیزم بچه ات ۱سالشه انشالله تا اقدام کنی وبارداری شی میشه دوسال سنی هست که باید بچه اتو ازپوشک بگیری فکرکنم حامله باشی اذیت بشی بزار از پوشک گرفتی اقدام کن همون ۳سال خوبه

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم