2777
2789
عنوان

اختلاف سنی کم بین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 48 پست
بله چون به دخترم بیشتر از پنج ماه نتونستم شیر بدم 🤕 به دومی هم نمیدم فرق نمیذارم بینشون

😓😓😓😓😓😓😓

این چه جور استدلالی هست 😶😶😶😶😶

موفق باشی گل

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله بعد از تولد فرزند اولم تصمیم گرفتم مقداری هم برای خودم وقت بذارم ادامه تحصیل بدم، تو شغلم پیشرف ...

زنده باشی عزیزم

من قبل بچه دار شدنم هر کاری بگی کردم 

کلی مسافرت توپ‌رفتم درس خوندم شاغل بودم ولی نخواستم برم سرکاردیگه. چون عاشق بچه هام شدیدا مشتاقم برا اوردن دومی

عزیزممم🤕میشه از سختیاشم بگی؟🙃

الان یکی ۸ واون یکی ۶ سالشه یکسره باهم ور میرن هم بازی میکنن و هم خیلی دعواشون میشه به هم حسادت میکنن هر چی بهشون میدم نباید یه میل با اون یکی فرق کنه هر جا میرم یا باید دوتاشون رو ببرم یا هیچکدوم خیلی تربیتشون سخته چون باید حالیشون کنی که مراقب هم باشند چوقولی همدیگر رو نکنن زیرآب هم رو نزنن این حسادت باعث شده یه سری رفتارهای اینجوری باهم داشته باشن هم خوبه و هم خیلی سخته  

زنده باشی عزیزم من قبل بچه دار شدنم هر کاری بگی کردم  کلی مسافرت توپ‌رفتم درس خوندم شاغل بودم ...

عزیزم

منم معلم بودم

کلی گردش کردم خرج کردم

بخاطر بچم کلا کار و کنار گذاشتم

الان میفهمم خود خواسته چه ظلمی بخودم و بچه هام کردم

پسرم وابسته بود از شیر نمیشد بگیرمش مجبور شدم شیر روز و بگیرم و شبا تا پنج ماه بارداریم شیرش میداد ...

منم بغض کردم😔😔

الهی بگردم برای دلش

کوچولوی مظلوم

اصلا یه جوری صخبت کردی فکر نکنم اصلا به بچه دار شدن فکر کنم دیگه😔🤕🤕🤦‍♀️

خب راستش از طرفی حس مسولیت پذیری پسر بزرگم بعد از تولد برادرش بیشتر شده در غیاب من و همسرم  از ...

عزیزم چون خودم تو این موقعیت بودم درک میکنم مامان منم شاغل بود خواهرمو من تا حدودی بزرگ کردم. ولی اون به درد من نمیخوره واقعا تو هیچ مسئله ای

منم بغض کردم😔😔 الهی بگردم برای دلش کوچولوی مظلوم اصلا یه جوری صخبت کردی فکر نکنم اصلا به بچه دا ...

عزیزم

نمیخواستم ناراحتت کنم

اما اون کوچولوی نازت گناه داره

دخترم یک ماهه بود پسرم دوید حواسش نبود نشست روش

جیغ زدم خدارو صدا کردم

بچم ترسید

تو اون لحظه نمیدونستم کدوم و بغل کنم پسرم دوسالشم نشده بود 

دلم کباب شد برای جفتشون

عزیزم نمیخواستم ناراحتت کنم اما اون کوچولوی نازت گناه داره دخترم یک ماهه بود پسرم دوید حواسش نبود ...

اصلا اعصابم بهم ریخت خدا شاهده

بگردم برا خودت و بچه هات😔

الهی خدا بهت توان مضاعف بده عزیزم

عزیزم نمیخواستم ناراحتت کنم اما اون کوچولوی نازت گناه داره دخترم یک ماهه بود پسرم دوید حواسش نبود ...

مادرم از بدنیا اومدن بچم خونمونه

اما حضورش کافی نیست

گاهی جفتشون من و میخوان

یکی شیر میخواد

یکی میگه بغلم کن یا منم رو پات بخوابون

مامانمم میخواد بغلش کنه حواسشو پرت کنه

لج میکنه بیشتر بهم میچسبه

خواست؟ بگم خانواده تا حدودی میتونن جای تو رو برای نی نی اول بگیرن

مادرم از بدنیا اومدن بچم خونمونه اما حضورش کافی نیست گاهی جفتشون من و میخوان یکی شیر میخواد ی ...

خیلی سخته وای اصلا فکرشم میکنم عصبی میشم

فقط دعا میکنم خدا بهت سلامتی بده