2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت در سونوی ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 119 پست
فدات بشم منم باردارم قشنگ حس و حالات و میفهمم گلم ایشالا میاد عزیز دا نگران نباش نترس قوی باش تو ماد ...

مرسی عزیزم...آدم باامید زندس....ان شاالله هرچی صلاحه ❤

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
آدم باامید زنده اس 🙂خودم تنها نیستم ک ب نبودنش فک کنم...پای یه بچه درمیونه 

یه دعایی چیزی ببر دعا نویس بنویسه واست 

ایشالا قدم بچت باعث شه ک شوهرت عاقل شه

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکالی نداره خودتو‌ به هیچ وجه کوچیک نکن و التماسش نکن . بزا خودش بیاد دنبالت بعد شرایط بزار که خونه ...

ن منکه هیچوقت نمیرم جلو...چون خانوادم پشتمن.منم تاالان موندم اونجا گفتم بهرحال هم من حواسم ب مادرشه همدمادرش هوای منو داره...الان ک حرمتها شکسته دورباشیم بهتره...ان شاالله هرکی میخواد زندگی یکیرو خراب کنه،زندگیش خراب شه ب حق ۱۴معصوم 

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
یه دعایی چیزی ببر دعا نویس بنویسه واست  ایشالا قدم بچت باعث شه ک شوهرت عاقل شه

ان شاالله...قران میخونم نذر هم کردم...ولی دعانمیگرم..هیچ اراده ای از اراده ی خدا بالاتر نیست..

ان شاالله...قران میخونم نذر هم کردم...ولی دعانمیگرم..هیچ اراده ای از اراده ی خدا بالاتر نیست..

انشالله درست میشه 

خودتو سرگرم کن و بخور و بخواب 

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
انشالله درست میشه  خودتو سرگرم کن و بخور و بخواب

ممنونم زنده باشی...کار دیگه ای نمیتونم بکنم 

عزیزم اینجور که من متوجه شدم اگه بگه پسره احتمالا خیلی زیاد همون پسره و اگه بگه دختره ۵۰ .۵۰ است&nbs ...

گفت پسره 

منم دقیقا مثل شمام اما من ده هفته و یک روزمه

سونو ان تی ب من گفت پسره 

اه رفتی بسلامتی برای منم دعا کن دو هفته دیگ ان تی دارم

سلامت باشی عزیزم...تروخدا استرس نداشته باش