2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت در سونوی ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 119 پست
عزیزم اینجور که من متوجه شدم اگه بگه پسره احتمالا خیلی زیاد همون پسره و اگه بگه دختره ۵۰ .۵۰ است&nbs ...

اره انگار..

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله درسته...اگه من میتونستم آینده رو پیش بیمی کنم و این روزا رو میدیم هیچوقت نمیذاشتم باردار بشم&nbs ...

مگه از قبل بارداریت اخلاقش خوب بود؟

یهو اینجوری شد یعنی؟

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
خوشحالم ک یه نفر درکم کرد....من اگه یک هزارم این رفتاری ک باهام کردن رو قبلا داشتن هیچوقت نمیذاشتم ح ...

نمیدونم چرا تا یه خانمی میگه من باردارم و با شوهرم‌مشکل دارم همه میریزنوسرش که چرا باردار شدی اوووف کی این حرفا تموم میشه

خدایی که به شدت کافی است 
مطمئن باشید یهه خانم از زمانی که نطفه درونش تشکیل میشه تمام وجودش میشه بچش پس بیشتر از منو شما دلش ب ...

ممنونم ک انقد درک میکنی منو..🙂من شبها برا بچم لالایی میخونم و دست میکشم رو شکمم...یا بهش میگم تو واسطه شو بین منوخدا ک بابایی زودتر بیاد دنبالمون..من زندگیمو دوسدارم.شاید بنظر خیلیها مسخره بنظر بیاد،ولی تا این حسو درک نکنن نمیتونن قضاوت کنن

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
بله خوب...۳۱روزه 

نمی خوام‌ته دلتو خالی کنم خدا شاهده هیچ قصدی ندارم

ولی مردی که ۳۱ روز از زنش بی خبر باشه همون نباشه بهتره

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
مگه از قبل بارداریت اخلاقش خوب بود؟ یهو اینجوری شد یعنی؟

شوهرم ک خوب بود...اگه خانوادش دخالت نمیکردن همون چن دیقه اول میومد معذرتخواهی از دلم درمیاورد...با خانوادش مشکلی نداشتم تا وقتیکه خبربارداریمو دادم...انگار ک هووشون حامله شد.مخصوصا همسرم هم نازمو میکشید انگار حسودی میکردن مخصوصا مادرش و یکی از خواهراش

ممنونم ک انقد درک میکنی منو..🙂من شبها برا بچم لالایی میخونم و دست میکشم رو شکمم...یا بهش میگم تو وا ...

فدات بشم منم باردارم قشنگ حس و حالات و میفهمم گلم ایشالا میاد عزیز دا نگران نباش نترس قوی باش تو مادر یه فرشته ای باید خودتو قوی کنی تا هر کسی نتونه اذیتت کنه

خدایی که به شدت کافی است 
نمیدونم چرا تا یه خانمی میگه من باردارم و با شوهرم‌مشکل دارم همه میریزنوسرش که چرا باردار شدی اوووف ...

والا اگه خبر از مشکلات داشتیم ک باردار نمیشدیم 🤷‍♀️

نمی خوام‌ته دلتو خالی کنم خدا شاهده هیچ قصدی ندارم ولی مردی که ۳۱ روز از زنش بی خبر باشه همون نباشه ...

آدم باامید زنده اس 🙂خودم تنها نیستم ک ب نبودنش فک کنم...پای یه بچه درمیونه 

شوهرم ک خوب بود...اگه خانوادش دخالت نمیکردن همون چن دیقه اول میومد معذرتخواهی از دلم درمیاورد...با خ ...

اشکالی نداره خودتو‌ به هیچ وجه کوچیک نکن و التماسش نکن . بزا خودش بیاد دنبالت بعد شرایط بزار که خونه جدا بگیرین 

الهی هر چی مادرشوهر و خواهر شوهر شیطان صفت هست بمیرن ک به زندگی برادرشون یا پسرشون رحم نمیکنن