ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بله درسته...اگه من میتونستم آینده رو پیش بیمی کنم و این روزا رو میدیم هیچوقت نمیذاشتم باردار بشم&nbs ...
مگه از قبل بارداریت اخلاقش خوب بود؟
یهو اینجوری شد یعنی؟
ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁) گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد.... هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄 همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔 وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
نمی خوامته دلتو خالی کنم خدا شاهده هیچ قصدی ندارم
ولی مردی که ۳۱ روز از زنش بی خبر باشه همون نباشه بهتره
ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁) گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد.... هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄 همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔 وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
ممنونم ک انقد درک میکنی منو..🙂من شبها برا بچم لالایی میخونم و دست میکشم رو شکمم...یا بهش میگم تو وا ...
فدات بشم منم باردارم قشنگ حس و حالات و میفهمم گلم ایشالا میاد عزیز دا نگران نباش نترس قوی باش تو مادر یه فرشته ای باید خودتو قوی کنی تا هر کسی نتونه اذیتت کنه
شوهرم ک خوب بود...اگه خانوادش دخالت نمیکردن همون چن دیقه اول میومد معذرتخواهی از دلم درمیاورد...با خ ...
اشکالی نداره خودتو به هیچ وجه کوچیک نکن و التماسش نکن . بزا خودش بیاد دنبالت بعد شرایط بزار که خونه جدا بگیرین
الهی هر چی مادرشوهر و خواهر شوهر شیطان صفت هست بمیرن ک به زندگی برادرشون یا پسرشون رحم نمیکنن