2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت در سونوی ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 119 پست
فدات بشم منم باردارم قشنگ حس و حالات و میفهمم گلم ایشالا میاد عزیز دا نگران نباش نترس قوی باش تو ماد ...

مرسی عزیزم...آدم باامید زندس....ان شاالله هرچی صلاحه ❤

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
آدم باامید زنده اس 🙂خودم تنها نیستم ک ب نبودنش فک کنم...پای یه بچه درمیونه 

یه دعایی چیزی ببر دعا نویس بنویسه واست 

ایشالا قدم بچت باعث شه ک شوهرت عاقل شه

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکالی نداره خودتو‌ به هیچ وجه کوچیک نکن و التماسش نکن . بزا خودش بیاد دنبالت بعد شرایط بزار که خونه ...

ن منکه هیچوقت نمیرم جلو...چون خانوادم پشتمن.منم تاالان موندم اونجا گفتم بهرحال هم من حواسم ب مادرشه همدمادرش هوای منو داره...الان ک حرمتها شکسته دورباشیم بهتره...ان شاالله هرکی میخواد زندگی یکیرو خراب کنه،زندگیش خراب شه ب حق ۱۴معصوم 

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
یه دعایی چیزی ببر دعا نویس بنویسه واست  ایشالا قدم بچت باعث شه ک شوهرت عاقل شه

ان شاالله...قران میخونم نذر هم کردم...ولی دعانمیگرم..هیچ اراده ای از اراده ی خدا بالاتر نیست..

ان شاالله...قران میخونم نذر هم کردم...ولی دعانمیگرم..هیچ اراده ای از اراده ی خدا بالاتر نیست..

انشالله درست میشه 

خودتو سرگرم کن و بخور و بخواب 

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
انشالله درست میشه  خودتو سرگرم کن و بخور و بخواب

ممنونم زنده باشی...کار دیگه ای نمیتونم بکنم 

عزیزم اینجور که من متوجه شدم اگه بگه پسره احتمالا خیلی زیاد همون پسره و اگه بگه دختره ۵۰ .۵۰ است&nbs ...

گفت پسره 

منم دقیقا مثل شمام اما من ده هفته و یک روزمه

سونو ان تی ب من گفت پسره 

اه رفتی بسلامتی برای منم دعا کن دو هفته دیگ ان تی دارم

سلامت باشی عزیزم...تروخدا استرس نداشته باش