2777
2789
عنوان

قرص دوفاستون

13370 بازدید | 60 پست

سلام دوستان

من تنبلی تخمدان دارم بدون قرص پریود نمیشم. دکتر بهم قرص دوفاستون داده بود عالی بود ولی الان گیر نمیاد .تو این اوضاع کرونایی من دو تاشهرو گشتم پیدا نکردم الانم دو ماه گذشته پریود نشدم نمیدونم چیکار کنم . قبلا ال دی میخوردم بهش حساسیت دارم بهش نمیتونم بخورم

مجرد هستید یا متاهل؟ 

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برید 2تا آمپول پرژسترون 50 بگیرید جفتش روباهم عضلانی تزریق کنید

بعد از روز 14 پری قرص پرژسترون بخورید یا از روز سوم پری قرص لتروزل

اگه متاهل هستید خیلی مراقب باشید چون اینا کمک میکنند باردار بشید

قرص متفورمین هم بخورید

و اینکه ورزش بهترین درمان برای پلی کیستیک هست

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

وزنتو کم کن و امپول بزن فعلا ک دو ماه پریود نشدی من قرص دوفاستون دارم دیگه استفاده نکردم ازش😂😂😂

چون وزنم کم کردم چند ماه هم بود استفاده کردم و بعد رفتم سونو دادم گفت کیست هات اب شده الانم بدون دارو پریود میشم سر موقعه

قرص مدروکسی قبلش میخوردم ک اصلا ب نظرم خوب نبود

اگه اضافه وزن داری حتما کم کن

الانم فعلا برو دکتر امپول بگیر بزن قرص گلوکوفاژ ک قرص خارجی متفورمین هست رو بخور.

با مدروکسی پروژسترون بگو دکتر بهت بده چون گیر نمیاری دوفاستون چاره ای نیس

برید 2تا آمپول پرژسترون 50 بگیرید جفتش روباهم عضلانی تزریق کنید بعد از روز 14 پری قرص پرژسترون بخور ...

ار روز سوم پریودی یعنی وقتی تموم شد سه روز بعدش یا وقتی شروع شد روز سومش؟ 

برید 2تا آمپول پرژسترون 50 بگیرید جفتش روباهم عضلانی تزریق کنید بعد از روز 14 پری قرص پرژسترون بخور ...

عزیزم قرص لتروزول برای باردار شدنه😲😲😲😲🥴🥴🥴🥴

من دکتر بهم داد گفت این ماه بخور بچه دار شی چ ربطی ب پریود داره

عزیزم قرص لتروزول برای باردار شدنه😲😲😲😲🥴🥴🥴🥴 من دکتر بهم داد گفت این ماه بخور بچه دار شی چ رب ...

گلم شما اول برو درباره قرص لتروزل تحقیق کن😘

ار روز سوم پریودی یعنی وقتی تموم شد سه روز بعدش یا وقتی شروع شد روز سومش؟  

عزیزم برو راهکار منو بخوان و انجام بده من تتبلی و کیست شدید داشتم و الان خوب شدم بدون دارو پربود نمیشدم الان سه چهار ماه بدون دارو دقیقا سر موعد پریود میشم از همون موقعه هم اقدام ب بارداری کردم

اگه صشیراز بودی میفرستادمت پیش دکترم ک عالیه