2777
2789
عنوان

قرص دوفاستون

| مشاهده متن کامل بحث + 13370 بازدید | 60 پست
ار روز سوم پریودی یعنی وقتی تموم شد سه روز بعدش یا وقتی شروع شد روز سومش؟ 

وقتی پری تون شروع شد روز سومش 

یه ورق قرص لتروزل 10 تا هست روزی 2تا بخورید

اگه میخواید در آینده بچه دار بشید حتما برید دکتر چون پلی کیستیک ها یکمی سخت بچه دار میشن. 

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برو راهکار منو بخوان و انجام بده من تتبلی و کیست شدید داشتم و الان خوب شدم بدون دارو پربود نمی ...

اتفاقا من شیراز رفتم دکتر پیش رستمی اون دوفاستون داد. راستش به دکترای شهر خودمون اعتماد ندارم 

اتفاقا من شیراز رفتم دکتر پیش رستمی اون دوفاستون داد. راستش به دکترای شهر خودمون اعتماد ندارم 

شیرازی؟

اگه شیرازی برو پیش دکتر ماندانا روزیطلب

من کلی دکتر رفتم هیچ کدوم کارشونو ب اندازه ایشون قبول ندارم 

وقتی پری تون شروع شد روز سومش  یه ورق قرص لتروزل 10 تا هست روزی 2تا بخورید اگه میخواید در آین ...

اره میرفتم دکتر ولی از وقتی کرونا اومده جرعت ندارم برم چون من بوشهرم دکترم شیراز

اره میرفتم دکتر ولی از وقتی کرونا اومده جرعت ندارم برم چون من بوشهرم دکترم شیراز

گلم من توی داروخانه کار میکردم

پس با اطلاع به شمامیگم چی مصرف کنید

البته این 2سال هم ک برای بچه دار شدن رفتم دکتر هم تحربه شخصی خودم هستش. 

اگه بچه هم میخواید ک لتروزل و متفورمین بخورید

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
شیرازی؟ اگه شیرازی برو پیش دکتر ماندانا روزیطلب من کلی دکتر رفتم هیچ کدوم کارشونو ب اندازه ایشون ق ...

نه بوشهرم ولی واسه دکتر میام شیراز . از وقتی کرونا اومده نرفتم. اگه حوصله داری میتونی نحوه نوبت دهیش توضیح بدی .نوبت دهی رستمی که افتضاحه