2777
2789
عنوان

شوهر بد 😢😢

357 بازدید | 14 پست

سلام بچه اا من شهر  عریب ازداج کردم همسرم     اخلاق خوبی نداره  روز شب با دوستاشه      هی تحمل میکنم  😢😢😢چچون  ن کار میره ن پولی دست من میده  باید  از نننش گدای کنم   یه پلاستیک وسیله بده  از صبحی هی دارم مث سگ جون میکنم جم میکنم      عصری ساعت  ۴  گرفتم خوابیدم      دیدم تو خواب شوهر نکبتم هی صدام میکنه هی هی هی    مردی  هی مردی با نفرت کینه ب من میگف  من بد جور بیدار شدم   نشستم گریه کردم  گفتم تووچرا اینجور میگی   من خیلی اززت میکنه  ب مامانش زنگ زده من میرم جای😭😭😭😭😢😢ی بیاین این ببرین خونه   خدااا بخودا  خوش بحال شما  من دارم ازیتمیشم از از لحاط مالی   ا ز همه چی میخا من بب ا خونه باباش روستا   بخودا کاش   جدا میشوم گاش بر نمیگستم  تر خودا داعا کنین من داعونم😢😢😢😢

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

تقصیر خودته خب عزیزم.

چرا موندی توی اون زندگی؟

فقط نگو پول ندارم جدا بشم که اعصابم داغون میشه ها.

مگه الان پول داری؟میگی کار نمیکنه و پولی نمیاره دیگه.

بلند شو برو خونه پدرت بگو نمیتونم زندگی کنم.جداشو ازش.خودت کار کن پول دربیار.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باشه حتما💜

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  

نمیتونین جدا شین ؟ پشتوانه مالی و عاطفی از جانب خانواده دارین؟

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
وااا از اول مگه شرایطشو به شما نگفته بود.آخه چراا زودازدواج می کنین .چراا با یه کسی که دستش توجیب خو ...

ن   ازدواجم سنتی بود  منتها  خونوادمو گول زدن 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
الهی عزیزم جدا شو موندی که چی پس فردا به بچه هم می‌زاره رو دستت سخت تر میشه حتی اگه هیچ پشتوانه ای ه ...

😢

هیچی نفهمیدم خدایی همین هی هی هی فقط فهمیدم 

وا    خوب بهترن فهمیدی