2777
2789
عنوان

شوهر بد 😢😢

357 بازدید | 14 پست

سلام بچه اا من شهر  عریب ازداج کردم همسرم     اخلاق خوبی نداره  روز شب با دوستاشه      هی تحمل میکنم  😢😢😢چچون  ن کار میره ن پولی دست من میده  باید  از نننش گدای کنم   یه پلاستیک وسیله بده  از صبحی هی دارم مث سگ جون میکنم جم میکنم      عصری ساعت  ۴  گرفتم خوابیدم      دیدم تو خواب شوهر نکبتم هی صدام میکنه هی هی هی    مردی  هی مردی با نفرت کینه ب من میگف  من بد جور بیدار شدم   نشستم گریه کردم  گفتم تووچرا اینجور میگی   من خیلی اززت میکنه  ب مامانش زنگ زده من میرم جای😭😭😭😭😢😢ی بیاین این ببرین خونه   خدااا بخودا  خوش بحال شما  من دارم ازیتمیشم از از لحاط مالی   ا ز همه چی میخا من بب ا خونه باباش روستا   بخودا کاش   جدا میشوم گاش بر نمیگستم  تر خودا داعا کنین من داعونم😢😢😢😢

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

تقصیر خودته خب عزیزم.

چرا موندی توی اون زندگی؟

فقط نگو پول ندارم جدا بشم که اعصابم داغون میشه ها.

مگه الان پول داری؟میگی کار نمیکنه و پولی نمیاره دیگه.

بلند شو برو خونه پدرت بگو نمیتونم زندگی کنم.جداشو ازش.خودت کار کن پول دربیار.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه حتما💜

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  

نمیتونین جدا شین ؟ پشتوانه مالی و عاطفی از جانب خانواده دارین؟

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
وااا از اول مگه شرایطشو به شما نگفته بود.آخه چراا زودازدواج می کنین .چراا با یه کسی که دستش توجیب خو ...

ن   ازدواجم سنتی بود  منتها  خونوادمو گول زدن 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
الهی عزیزم جدا شو موندی که چی پس فردا به بچه هم می‌زاره رو دستت سخت تر میشه حتی اگه هیچ پشتوانه ای ه ...

😢

هیچی نفهمیدم خدایی همین هی هی هی فقط فهمیدم 

وا    خوب بهترن فهمیدی