سلام بچه اا من شهر عریب ازداج کردم همسرم اخلاق خوبی نداره روز شب با دوستاشه هی تحمل میکنم 😢😢😢چچون ن کار میره ن پولی دست من میده باید از نننش گدای کنم یه پلاستیک وسیله بده از صبحی هی دارم مث سگ جون میکنم جم میکنم عصری ساعت ۴ گرفتم خوابیدم دیدم تو خواب شوهر نکبتم هی صدام میکنه هی هی هی مردی هی مردی با نفرت کینه ب من میگف من بد جور بیدار شدم نشستم گریه کردم گفتم تووچرا اینجور میگی من خیلی اززت میکنه ب مامانش زنگ زده من میرم جای😭😭😭😭😢😢ی بیاین این ببرین خونه خدااا بخودا خوش بحال شما من دارم ازیتمیشم از از لحاط مالی ا ز همه چی میخا من بب ا خونه باباش روستا بخودا کاش جدا میشوم گاش بر نمیگستم تر خودا داعا کنین من داعونم😢😢😢😢
کاربری واگذار شده دوستان 😚درخواست دوستی ممنوع .. برای نینی دار شدنم صلوات 😢😢😢 تشکر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهی عزیزم جدا شو موندی که چی پس فردا به بچه هم میزاره رو دستت سخت تر میشه حتی اگه هیچ پشتوانه ای هم نداشتی جدا شو سخت هست اما میشه در عوض با این ظالم زیر ی سقف نیستی